Ο Γιακουμάκης νίκησε τον Μέσι με τις 8 Χρυσές Μπάλες!

Ο Γιώργος Γιακουμάκης πέτυχε κάτι που ξεκάθαρα αποτελεί επίτευγμα καριέρας! Το όνομά του βρέθηκε πάνω από εκείνο του Λιονέλ Μέσι και βραβεύτηκε ως ο κορυφαίος newcomer της χρονιάς στο MLS!     



Ο Γιακουμάκης νίκησε τον Μέσι με τις 8 Χρυσές Μπάλες!

Απίθανη στιγμή... Ένας Έλληνας ποδοσφαιριστής να κοντράρει τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών και να καταφέρνει να τον νικήσει, κερδίζοντας την προτίμηση των συλλόγων και των Media της Λίγκας των ΗΠΑ!

Ο Γιώργος Γιακουμάκης αναδείχθηκε κορυφαίος newcomer του MLS με όσα απίστευτα έκανε στην Atlanta United, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Λίο που μετακινήθηκε για χάρη του Μπέκαμ στην Inter Miami.

Οι ποδοσφαιριστές της Λίγκας με ελάχιστη διαφορά (μόλις 1,20%) ψήφισαν υπέρ του Μέσι, ωστόσο, οι σύλλογοι και τα Media επέλεξαν τον Γιακουμάκη που ζει τ' αμερικανικό όνειρο και δικαιώνεται περίτρανα!

Ασφαλώς και σε ό,τι αφορά τον κάτοχο του Μουντιάλ, είναι ελάχιστο το χρονικό διάστημα που αγωνίζεται στο MLS, αλλά η λάμψη του, η επίδρασή του και ο τρόπος που έχει «ανεβάσει» το πρωτάθλημα, τον κατέστησαν βασικό υποψήφιο για το βραβείο. 

Ωστόσο, ένα δικό μας παιδί, τα κατάφερε!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης