Κόουλ Πάλμερ: Φρεσκάδα και ποιότητα στον υπέρτατο βαθμό (vids)

Απλές κινήσεις, γεμάτες ουσία. Απρόσμενες αλλαγές κατεύθυνσης. Τρομερή διαχείριση της μπάλας. ¶ψογες συνεργασίες. Είτε από τα «φτερά», είτε πιο κεντρικά, ο Κόουλ Πάλμερ δείχνει στην Τσέλσι πως ήταν εξαιρετική η επένδυση στις ικανότητές του και ο νεαρός παίζει δίχως άγχος και με τρομερά καθαρό μυαλό.  



Κόουλ Πάλμερ: Φρεσκάδα και ποιότητα στον υπέρτατο βαθμό (vids)

Ο Πάλμερ στοίχισε 42 εκατ.λίρες (47 εκατ.ευρώ) στους «μπλε» του Λονδίνου και ήδη έχει προκαλέσει τρομερό αντίκτυπο με όσα καταφέρνει να προσφέρει στο παιχνίδι της ομάδας του Ποτσετίνο. Κερδίζει πόντους συνεχώς, ο Αργεντινός προπονητής τον έχει ανεβάσει αρκετά ψηλά στις προτεραιότητες των επιλογών του για την μεσοεπιθετική γραμμή και ο Πάλμερ το μόνο που κάνει, είναι να τον δικαιώνει συνεχώς.

Αυτό έκανε και το βράδυ της Τετάρτης στο ματς του Λιγκ Καπ απέναντι στην Μπλάκμπερν. Ήταν τρομερός δημιουργικά, ήξερε και πότε ν' ασκήσει πρέσινγκ ώστε να μη φύγει η μπάλα από το επιθετικό τρίτο της Τσέλσι και ν' ανακτηθεί η κατοχή, ενώ, έχει την ντρίμπλα και την αποτελεσματική ενέργεια στην αγωνιστική του ρουτίνα.

Ο κόσμος των «μπλε» τον βλέπει, του αναγνωρίζει την φρεσκάδα που προσδίδει στην ομάδα, εκτιμά όλο και περισσότερο την ποιότητά του και ο Πάλμερ αποδεικνύει γιατί το βιογραφικό του έχει τις Σίτι και Τσέλσι...

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης