Η φάση που έβαλε σε υποψίες τους φίλους της Γιουνάιτεντ: «Μήπως θέλουν να διώξουν τον Τεν Χαγκ;» (vid)

Ο Μπρούνο Φερνάντες περνά στο ματς και βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση για γκολ. Μπορεί να σκοράρει ή τουλάχιστον, μπορεί να βρει εστία. Δεν το κάνει. Αστοχεί… απελπιστικά. Και αυτό, προκάλεσε την απορία πολλών, με την καχυποψία φυσικά να έχει κάνει την εμφάνισή της!



Η φάση που έβαλε σε υποψίες τους φίλους της Γιουνάιτεντ: «Μήπως θέλουν να διώξουν τον Τεν Χαγκ;» (vid)

Η αλήθεια είναι πως το κλίμα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι το ιδανικό. Αυτό είναι προφανές και δεν χρειάζεται ιδιαίτερη οξυδέρκεια, προκειμένου να το διαπιστώσει κάποιος.

Οι φίλοι όμως της ομάδας, έχουν ξεκινήσει να αναρωτιούνται, μήπως και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να επέλθει μία αλλαγή στον σύλλογο. Ποια είναι αυτή; Να αποχωρήσει ο Έρικ Τεν Χαγκ.

Και με αφορμή την εν λόγω σκέψη, προκάλεσε αίσθηση μία προσπάθεια του Μπρούνο Φερνάντες, μερικά λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι. Πήρε την μπάλα ιδανικά στην περιοχή, θα μπορούσε να τελειώσει τη φάση και η επιλογή του πέρασε… ασχολίαστη. Προκάλεσε υποψίες το εν λόγω «τελείωμα».

Και για τον λόγο αυτό, άρχισαν να σχολιάζουν στο Twitter μήπως αρνητικά αποτελέσματα των «κόκκινων διαβόλων», αποτελούν και επιθυμία των… ποδοσφαιριστών!

Δημήτρης Μανάκος