Τριπλό «χαστούκι» της Νιούκαστλ στη Γιουνάιτεντ, όλα μαύρα πάνω απ' το Ολντ Τράφορντ! (vids)

Νεύρα, αποδοκιμασίες, απόγνωση, ατελείωτες μέρες κατήφειας και απόγνωσης! Όλα αυτά, τα ενίσχυσε η Νιούκαστλ για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού πέρασε σαν σίφουνας με το τελικό 3-0 από το «Ολντ Τράφορν» και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ. Τρομερά δύσκολη η κατάσταση για Τεν Χαγκ και παίκτες, έχουν... μαυρίσει τα πάντα πάνω απ' το «Ολντ Τράφορντ».  



Τριπλό «χαστούκι» της Νιούκαστλ στη Γιουνάιτεντ, όλα μαύρα πάνω απ' το Ολντ Τράφορντ! (vids)

Και να ήθελε ο κόσμος της Γιουνάιτεντ ν' αναθαρρήσει, να πιστέψει πως κάποια στιγμή το κακό θα τελειώσει, να δει παίκτες και προπονητή πεισμωμένους, η βραδιά της Τετάρτης δεν τους βοήθησε καθόλου. Με τον Καζεμίρο αρχηγό, τον Άντονι βασικό και αλλαγές, οι «κόκκινοι διάβολοι» είδαν την Νιούκαστλ να καταφέρνει να τους περιορίσει και να πετυχαίνει και ένα υπέροχο γκολ στο 29ο λεπτό!

Ο Λιβραμέντο με κούρσα άφησε πίσω τον Μάουντ, βρήκε τον Αλμιρόν κι εκείνος έγραψε το 1-0. Ευτυχώς για το «Ολντ Τράφορντ» κάπως το κλίμα έδειξε να θερμαίνεται με τον τρόπο που μετά το γκολ, η Γιουνάιτεντ βγήκε μπροστά για ν' αντιδράσει. Κι αυτό, ωστόσο, ήταν τρομερά προσωρινό. Γιατί η Νιούκαστλ έφτασε στο 2-0 στο 36' με τον Λιούις Χολ που μετά την τρομερά άνετη κίνηση και σέντρα του Γουίλοκ από αριστερά και μια ασθενή απομάκρυνση, σούταρε με δύναμη για το νέο σοκ στο Μάντσεστερ...

Με παίκτες όπως οι Άμραμπατ, Μπρούνο, Ράσφορντ, Χόιλουντ και Έρικσεν στον πάγκο και με το σκορ από νωρίς να την στριμώχνει στα σχοινιά η Γιουνάιτεντ έμοιαζε ήδη ηττημένη ψυχολογικά. Ο Καζεμίρο αποχώρησε στο ημίχρονο, ο Λίντελοφ πήρε το περιβραχιόνιο, ο Άμραμπατ μπήκε στα χαφ και κάπως η Γιουνάιτεντ είπε να πατήσει γκάζι, έχοντας ακούσει το γήπεδο ν' αποδοκιμάζει και τους οπαδούς της Νιούκαστλ να... στέλνουν στο ταμείο ανεργίας τον Τεν Χαγκ.

Οι τελικές άρχισαν να καταγράφονται η μία μετά την άλλη, στην αναζήτηση της μείωσης του σκορ, αλλά αντί για πανηγυρισμούς ελπίδας, θα ερχόταν και τρίτο «χαστούκι»! Ο Τζο Γουίλοκ στο 60' έγινε αποδέκτης 40άρας μπαλιάς, έβαλε το... τούρμπο και κατάφερε τη στιγμή που έπρεπε να τελειώσει τη φάση για το 3-0! Οι Μπρούνο, Ράσφορντ και Χόιλουντ μπήκαν για το τελευταίο ημίωρο, αλλά όλα είχαν πλέον τελειώσει. Μάλιστα, οι «καρακάξες» ήταν εκείνες που είχαν ευκαιρίες για γκολ και σε καμία περίπτωση δεν αισθάνθηκαν κίνδυνο... Ο κόσμος άρχισε να φεύγει από τις εξέδρες για να προλάβει την κίνηση, από το 80' και οι «κόκκινοι διάβολοι» εκπέμπουν πλέον SOS όσο πιο δυνατά γίνεται...

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης