Ξύπνησε η Γουέστ Χαμ και πέταξε εκτός προημιτελικών την Άρσεναλ (vid)

Στην επιστροφή του Ντέκλαν Ράις στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου και έχοντας να γευτεί νίκη από ττις αρχές Οκτωβρίου, η Γουέστ Χαμ... ξύπνησε και έφτασε στο 3-1 επί της Άρσεναλ, περνώντας στα προημιτελικά του φετινού Λιγκ Καπ με επιβλητικό τρόπο!  



Ξύπνησε η Γουέστ Χαμ και πέταξε εκτός προημιτελικών την Άρσεναλ (vid)

Η Άρσεναλ είχε την κυριαρχία, η Γουέστ Χαμ βρήκε το γκολ, ακόμα κι αν δεν είχε ούτε μια τελική προς την εστία του Ράμσντεϊλ στο πρώτο μέρος. Κι όμως, το σύνολο του Μόγιες προηγήθηκε στο 16ο λεπτό, όταν η κεφαλιά του Γουάιτ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπόουεν κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του. Οι «κανονιέρηδες» παραπονέθηκαν για φάουλ του Σούτσεκ στον πορτιέρε, το ριπλέι του δικαίωνε, αλλά το αυτογκόλ μέτρησε κανονικότατα.

Η ομάδα του Αρτέτα προσπάθησε να δείξει ότι δεν πτοήθηκε, επέμεινε, όμως, η Γουέστ Χαμ ήταν εκείνη που μόλις ξαναμπήκε στο γήπεδο στο δεύτερο ημίχρονο επιτέθηκε. Και απέκτησε μεγαλύτερο προβάδισμα! Στο 50' ο Κούντους με υπέροχο κοντρόλ από 50άρα μπαλιά, έκανε άψογο τελείωμα για το 2-0 των «σφυριών»! Πλέον η Άρσεναλ είχε ν' ανέβει ένα ολόκληρο βουνό για να διεκδικήσει την πρόκριση στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ.

Στο 60' ήρθε και το 3-0 στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, με το βολέ του Μπόουεν και την τύχη που οδήγησε την μπάλα στα δίχτυα μετά από κόντρες. Το αποτέλεσμα αυτού του ματς διαμορφώθηκε στο 90' + 6' με χαμηλό σουτ του Έντεγκααρντ, με την Άρσεναλ να δέχεται ως φυσική συνέπεια της εμφάνισης που έκανε, τον αποκλεισμό της από την διοργάνωση...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης