Ίδιος διαιτητής, ξανά λάθος: Το φάουλ στον Ράμσντεϊλ και ο Χούπερ του Τότεναμ – Λίβερπουλ! (vid)

Κόρνερ η Γουέστ Χαμ, φάουλ ο Τόμας Σούτσκεκ, αυτογκόλ ο Μπεν Γουάιτ και… 1-0. Μόνο που μοιάζει δεδομένο πως δεν θα έπρεπε να κατοχυρωθεί το γκολ. Ο διαιτητής του Τότεναμ – Λίβερπουλ όμως, Σιμόν Χούπερ, είχε ξανά άλλη άποψη!



 Ίδιος διαιτητής, ξανά λάθος: Το φάουλ στον Ράμσντεϊλ και ο Χούπερ του Τότεναμ – Λίβερπουλ! (vid)

Ονομάζεται Σιμόν Χούπερ. Προφανώς και τον γνωρίζετε. Όλοι μας… αναγκαστήκαμε να τον μάθουμε, από τη στιγμή που υπέπεσε σε ιδιαίτερα σοβαρά λάθη στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Τότεναμ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, πριν από περίπου ένα μήνα.

Και όμως, ενώ η Premier League απολογήθηκε, ο ίδιος συνεχίζει να σφυρίζει κανονικά, με τους φίλους της ¶ρσεναλ να είναι αυτοί που έχουν τώρα παράπονα από τη διαιτησία του.

Αφορμή αποτέλεσε το γκολ με το οποίο προηγήθηκε η Γουέστ Χαμ στο ματς του Λιγκ Καπ. Εκτέλεση κόρνερ, ξεκάθαρο φάουλ του Τόμας Σούτσκεκ στον ¶αρον Ράμσντεϊλ και… αυτογκόλ ο Μπεν Γουάιτ.

Ένα γκολ που μοιάζει φανερό πως θα έπρεπε να ακυρωθεί, από τη στιγμή που ο γκολκίπερ των «κανονιέρηδων» εμποδίζεται από το να πάει στην μπάλα. Σαφώς και διαμαρτυρήθηκε ο ¶γγλος και εν συνεχεία έδειχνε να απορεί με την απάντηση που έλαβε…

Δημήτρης Μανάκος