Τέρι: «Στην Τσέλσι δεν θα έκαναν τέτοια καριέρα οι Σαλάχ και Ντε Μπρόινε»!

Ο Τζον Τέρι δηλώνει ότι μετανιώνει που δεν κατάφερε να βοηθήσει περισσότερο ως αρχηγός τους Σαλάχ και Ντε Μπρόινε, όταν εκείνοι δυσκολεύονταν στην θητεία τους στην Τσέλσι, ωστόσο, τόνισε πως εκείνοι δεν θα μπορούσαν να λάμψουν τόσο πολύ στο Λονδίνο, όπως το κάνουν τώρα σε Λίβερπουλ και Σίτι.  



Τέρι: «Στην Τσέλσι δεν θα έκαναν τέτοια καριέρα οι Σαλάχ και Ντε Μπρόινε»!

Ο Αιγύπτιος και ο Βέλγος υπήρξαν κάποτε μέλη των «μπλε» της πρωτεύουσας, ωστόσο, δεν είχαν καταφέρει να πείσουν τον Ζοσέ Μουρίνιο για να τους δώσει μεγαλύτερη ώθηση και να βοηθήσουν την ομάδα.

Πλέον, είναι δυο σούπερ σταρ για τις Λίβερπουλ και Σίτι, ταίριαξαν απόλυτα στα κλαμπ στα οποία βρίσκονται τώρα και έκαναν τον... Τζον Τέρι να μετανιώνει.

«Ίσως μπορούσα να τους δώσω το χέρι μου και να καταλάβω τι σκέφτονταν και να τους βοηθήσω. Δεν το έκανα και το μετανιώνω. Πάντως, δεν θα έκαναν τέτοια καριέρα στην Τσέλσι. Χαίρομαι που πλέον κατάφεραν να γίνουν αυτό που πραγματικά μπορούσαν. Ωστόσο, ως αρχηγός τότε, το θεωρώ κάτι που ήταν λάθος και το μετανιώνω. Παίρνω την ευθύνη...» είπε ο captain, leader, legend.