Γίνε σαν τον Σιώπη: Το «αν είσαι ένα αστέρι», το γέλιο του Ράμσεϊ και ένα ακόμη μπουκάλι κρασί! (vid)

Μακάρι να κάναμε τη ζωή του Μανώλη Σιώπη. Τραγούδι, χορός, MVP συχνά, τρομερά αγαπητός στους συμπαίκτες του, η Κάρντιφ σε τροχιά play – off στην Championship και… συλλογή από μπουκάλια κρασιά!



Γίνε σαν τον Σιώπη: Το «αν είσαι ένα αστέρι», το γέλιο του Ράμσεϊ και ένα ακόμη μπουκάλι κρασί! (vid)

Την καλύτερη περίοδο της ποδοσφαιρικής του καριέρας διανύει αναμφίβολα ο Μανώλης Σιώπης, ο οποίος περνάει εξαιρετικά στην Κάρντιφ και φροντίζει να έχει εκπληκτικές σχέσεις με τους ανθρώπους της ομάδας και τους συμπαίκτες του.

Στην Ουαλία και το σύνολο του Ερόλ Μπουλούτ, όλα βαίνουν εξαιρετικά. Βρίσκονται στην 5η θέση, μετρούν συνεχόμενες νίκες και δύο διαδοχικά clean sheet, οι δύο Έλληνές μας αγωνίζονται βασικοί και τόσο ο Μανώλης Σιώπης, όσο και ο Δημήτρης Γούτας, έχουν ξεχωρίσει για τα καλά.

Ο πρώτος είναι τρομερά αγαπητός και έχει ήδη κερδίσει την συμπάθεια όλων. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε, πως ένα μήνα πριν ακριβώς, του είπαν να σηκωθεί και να τραγουδήσει κάτι στα ελληνικά. Και το έκανε, λέγοντας το «αν είσαι ένα αστέρι» του Νίκου Βέρτη, πάνω σε μία καρέκλα με τις κάλτσες.

Όλοι γελούσαν, το ίδιο και ο Άαρον Ράμσεϊ που ήταν δίπλα του και μέσα στα 30 δευτερόλεπτα του βίντεο, όλοι άρχισαν να βαρούν παλαμάκια.

Πλέον, μετά και τη νέα του εξαιρετική εμφάνιση στη νίκη της Κάρντιφ επί της Μπρίστολ Σίτι, ο Μανώλης Σιώπης πήρε για δώρο ένα ακόμη μπουκάλι κρασί. Ας μην ξεχνάμε πως είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, καθώς το ίδιο είχε λάβει χώρα και μετά το τρίποντο επί της Σουόνσι, ξανά εντός έδρας.

Δημήτρης Μανάκος