Σκεφτείτε να ανέβει ξανά: Η τρομερή περιγραφή στο Νοτς Κάουντι – Ρέξαμ και το «ξέσπασμα» στη λήξη! (vids)

Ντέρμπι, «διπλό», έξαλλοι πανηγυρισμοί και ένα επικό τρίλεπτο. Έτσι συνοψίζεται η πολύ μεγάλη νίκη της Ρέξαμ στην έδρα της Νοτς Κάουντι, στην 16η αγωνιστική της League Two!



Σκεφτείτε να ανέβει ξανά: Η τρομερή περιγραφή στο Νοτς Κάουντι – Ρέξαμ και το «ξέσπασμα» στη λήξη! (vids)

Πήγε στην έδρα της Νοτς Κάουντι, πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη με 2-0 και προκάλεσε τεράστιο ενθουσιασμό, με φόντο μία ακόμη άνοδο, αυτή τη φορά στη League One.

Ο λόγος φυσικά για τη Ρέξαμ, η οποία επικράτησε με 2-0 της αντιπάλου της εκτός έδρας, σε ένα ματς για… γερά νεύρα, που βρισκόταν στη «λευκή» ισοπαλία μέχρι και το 73ο λεπτό.

Κάπου εκεί όμως, ένα τρίλεπτο ήταν αρκετό για να δώσει τρίποντο… τριάδας στους Ουαλούς. Ο Λι με τη βοήθεια της τύχης ήταν αυτός που έκανε το 1-0, για να έρθει ο Πάλμερ εν συνεχεία και να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Επική η περιγραφή των ρεπόρτερ της Ρέξαμ στα γκολ της ομάδας τους, με κάτι ανάλογο να συμβαίνει και με το κοινό τους στο φινάλε.

Πανηγύριζαν ασταμάτητα, δεν έπαψαν να φωνάζουν και πήραν ένα πολύ μεγάλο «διπλό», για να φτάσουν στους 30 βαθμούς τη Νοτς Κάουντι, έπειτα από 16 αναμετρήσεις!

Δημήτρης Μανάκος