Καταλάβατε τι στέρησε από τον… εαυτό του ο Μοπέ, στην ασίστ για τον Εμπουεμό; (vid)

Μόνος του με την αντίπαλη εστία. Απλά πρέπει να σκοράρει. Να τελειώσει το αρνητικό σερί των 35 αναμετρήσεων δίχως γκολ. Δεν το κάνει. Επιλέγει να δώσει την μπάλα και να «σιγουρέψει» ακόμη περισσότερο το 2-0 για την Μπρέντφορντ. Πώς να μην αποθεωθεί ο Νιλ Μοπέ;



Καταλάβατε τι στέρησε από τον… εαυτό του ο Μοπέ, στην ασίστ για τον Εμπουεμό; (vid)

Είσαι επιθετικός. Παίζεις σέντερ φορ. Καλύπτεις τη συγκεκριμένη θέση. Δεν έχεις καταφέρει να σκοράρεις σε ολόκληρο το 2023, ανεξαρτήτως αντιπάλου και διοργάνωσης.

Έχεις περάσει αλλαγή στο «Στάμφορντ Μπριτζ», έχοντας δεχθεί νωρίτερα μία… ανόητη κίτρινη κάρτα. Η ομάδα σου προηγείται με 1-0 και στην τελευταία φάση του ματς, είσαι ο μοναδικός παίκτης της Μπρέντφορντ, που σε κόρνερ της Τσέλσι, βρίσκεσαι εκτός περιοχής.

Είσαι τυχερός. Η μπάλα φτάνει σε εσένα και ο Σάντσεθ έχει προωθηθεί. Είσαι πλέον μόνο σου με την αντίπαλη εστία. Χωρίς αντίπαλο. Σε καταδιώκει ο Σάντσεθ και έχεις δίπλα σου τον Εμπουεμό.

Είσαι πιο κοντά από ποτέ να σκοράρεις και να δώσεις τέλος σε ένα σερί 35 διαδοχικών αναμετρήσεων δίχως γκολ. Τι κάνεις; Πλασάρεις. Ναι, εκτός αν είσαι ο Νιλ Μοπέ, που «χάρισε» το γκολ στον Εμπουεμό και αποθεώθηκε από τους φίλους της Μπρέντφορντ!

Δημήτρης Μανάκος