Ποιος να την σταματήσει; Στο +5 η Τότεναμ με Σον και Μάντισον! (vids)

Όλα της πηγαίνουν καλά, ακόμα και σε βραδιές που μπροστά της υψώνονται εμπόδια! Γιατί η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς κι όταν υπάρχουν παίκτες όπως οι Μάντισον και Σον, τότε η λύση θα βρεθεί. Και αυτό έκανε η τρομερή Τότεναμ του Άγγελου Ποστέκογλου που έφτασε στο 2-1 επί της Κρίσταλ Πάλας και στο +5 στην κορυφή της Πρέμιερ!  



Ποιος να την σταματήσει; Στο +5 η Τότεναμ με Σον και Μάντισον! (vids)

Αν ο κόσμος περίμενε αυτό το ματς για να βάλει... φωτιά στο βράδυ της Παρασκευής του, κακώς. Η νοοτροπία της Πάλας που μέτρησε πλέον 8/10 παιχνίδια όπου έχει απαγορεύσει στην αντίπαλό της να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και η δική της κακή επίδοση αποτυγχάνει να βρει δίχτυα στο πρώτο μέρος στα 9/10 ματς της σεζόν, κράτησαν το πρώτο 45λεπτο σε ρηχά νερά. Το καλύτερο που έκανε το σύνολο του Ρόι Χότζον ήταν πως κατάφερε να περιορίσει τον Τζέιμς Μάντισον, αλλά και να μπλοκάρει παντελώς τον Σον που είχε μονάχα 9 επαφές με την μπάλα!

Ο Μάντισον θα γινόταν καθοριστικός σε ακόμα ένα παιχνίδι, ακόμα κι αν χρεώθηκε αυτογκόλ στον Ζοέλ Γουόρντ στο 54ο λεπτό. Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός απείλησε την εστία της Πάλας, ο αμυντικός της οποίας έκανε λάθος και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0. Ξανά στα δύσκολα, το καλοκαιρινό μεταγραφικό απόκτημα των «σπιρουνιών» φρόντισε με τις κινήσεις του να βγάλει... λαγό απ' το καπέλο.

Η ομάδα του Ποστέκογλου απέκτησε ηρεμία, μπήκαν στο 64' και οι Χόιμπιεργκ και Τζόνσον, με τον τελευταίο να συμμετέχει στη μαγική συνεργασία με τον Μάντισον για το 2-0 που ήρθε από τον Σον! Ο Νοτιοκορεάτης όσο απομονωμένος κι αν ήταν στο πρώτο ημίχρονο, βρήκε κι αυτός τον τρόπο να κάνει τη διαφορά με εύκολο τελείωμα, έπειτα από απίθανη ομαδική προσπάθεια των συμπαικτών του και εξασφαλίστηκε ακόμα μια νίκη για την Τότεναμ. Τη στιγμή που οι εξέδρες είχαν αρχίσει ήδη ν' αδειάζουν και η Πάλας δεν μπορούσε να προσφέρει τίποτα στο παιχνίδι και τον κόσμο της, απλά διαμορφώθηκε το 2-1 της αναμέτρησης. Ο Αγιού μείωσε με τρομερό σουτ, σε φάση που στο κατέβασμα φάνηκε να χρησιμοποιεί και το χέρι, αλλά ο VAR απεφάνθη πως ήταν καθαρό. . 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης