Τέτοιο Άνφιλντ με τόσες νίκες είχε να εμφανιστεί από το 1990!

Τρεις διαφορετικές διοργανώσεις, εφτά παιχνίδια μπροστά στο κοινό της, όλα με νίκες και χαμόγελα στο τέλος. Τέτοια έδρα στο ξεκίνημα της σεζόν σε τόσα ματς, είχε να εμφανιστεί για την Λίβερπουλ από την έναρξη της σεζόν 1990-1991! Και φέτος, το «Άνφιλντ» δίνει την ώθηση που οδηγεί αποκλειστικά στα θετικά αποτελέσματα!  



Τέτοιο Άνφιλντ με τόσες νίκες είχε να εμφανιστεί από το 1990!

Οι «κόκκινοι» συνέχισαν με το απόλυτο και στην 3η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ φτάνοντας στο 5-1 επί της Τουλούζ, αποκτώντας ακόμα μεγαλύτερη άνεση στην κορυφή του γκρουπ και αποδεικνύοντας πως φέτος η ομάδα του Κλοπ βρίσκεται σε λάθος διοργάνωση.

Το «Άνφιλντ» είδε ακόμα μια νίκη, όπως έχει δει και στα 7 φετινά εντός έδρας παιχνίδια!

Τόσο στην Πρέμιερ Λιγκ όλα τα ματς έχουν ολοκληρωθεί με θετικό αποτέλεσμα, όπως συμβαίνει και στην Ευρώπη, όπως έχει συμβεί και στο Λιγκ Καπ, στο παιχνίδι με την Λέστερ!

Το κλαμπ του λιμανιού μετράει το απόλυτο σε 7 αναμετρήσεις μπροστά στο κοινό της σε όλα τα τουρνουά, με αντίστοιχα καλή έναρξη σεζόν και νίκες στο «σπίτι», να έχει σημειωθεί ξανά πριν από 33 χρόνια, στα πρώτα στάδια της σεζόν 1990-1991! Και τότε, 7/7 έγραφε το κοντέρ...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης