Υπερβολικό ή όχι; Η FA σκέφτεται να τιμωρήσει τον Γκαρνάτσο για το tweet... στήριξης με τον γορίλα!

Μοιάζει… υπερβολικό, αλλά υπάρχει όντως πιθανότητα. Ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο ανάρτησε φωτογραφία με τον Αντρέ Ονάνα για την απόκρουση πέναλτι στο ματς με την Κοπεγχάγη και η FA σκέφτεται να τον τιμωρήσει για τα emoji που χρησιμοποίησε!  



Υπερβολικό ή όχι; Η FA σκέφτεται να τιμωρήσει τον Γκαρνάτσο για το tweet... στήριξης με τον γορίλα!

Ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο είναι πιθανό να έρθει αντιμέτωπος με πειθαρχική δίωξη από την FA, καθώς πόσταρε μια φωτογραφία από το πέναλτι που απέκρουσε ο Αντρέ Ονάνα με emoji γορίλα!

Ο νεαρός διέγραψε την ανάρτηση, όταν ενημερώθηκε για τις πιθανές φυλετικές επεκτάσεις που εμπλέκονται, αλλά η FA το... πήρε χαμπάρι και θα μπορούσε να τον κατηγορήσει για παραβίαση των οδηγιών σχετικά με φυλετικά ευαίσθητες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το εν λόγω γεγονός σχολίασε και ο Αντρέ Ονάνα, ο οποίος επισήμανε πως το εν λόγω ζήτημα έχει λάβει πάρα πολύ μεγάλη έκταση, δίχως πραγματικό λόγο. Το έκανε για εκείνον, ήθελε να αναδείξει τη δύναμη και το πάθος που επέδειξε στο πέναλτι, και σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να προσβάλλει κάποιον.

Πόσο εύκολο είναι όμως να… μπλέξεις, επειδή απλά δεν γνωρίζεις ή δεν φαντάζεσαι καν πόσο μεγάλη έκταση μπορεί να πάρει ένα τέτοιου είδους ζήτημα…

 

 

Δημήτρης Μανάκος