Οριστικό: 10 μήνες εκτός ο Τονάλι, χάνει και το Euro 2024!

Τον Αύγουστο του 2024 θα επιστρέψει στα γήπεδα ο Σάντρο Τονάλι, καθώς είναι οριστική η ποινή της απαγόρευσης κάθε ποδοσφαιρικής δραστηριότητας για τους επόμενους 10 μήνες, ενώ, θα κληθεί να συμπεριληφθεί σε πρόγραμμα απεξάρτησης από τον τζόγο. 



Οριστικό: 10 μήνες εκτός ο Τονάλι, χάνει και το Euro 2024!

Κάπου εδώ τελείωσε η σεζόν για τον Σάντρο Τονάλι. Η ακριβότερη μεταγραφή Ιταλού ποδοσφαιριστή στα χρονικά πρόλαβε για περίπου 2,5 μήνες να παραστεί στην Πρέμιερ Λιγκ με την Νιούκαστλ και θα μπορέσει αυτό να το ξανακάνει από την επόμενη αγωνιστική περίοδο. 

Έχοντας εμπλακεί σε σκάνδαλο παράνομου στοιχηματισμού από την εποχή που βρισκόταν στην Μίλαν και με την αποκάλυψη της δραστηριότητάς του, ο Τονάλι περίμενε πλέον την απόφαση που δεν υπήρχε περίπτωση να του επιτρέψει να παραμείνει στη διάθεση του Έντι Χάου. Και ο αποκλεισμός του από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα οριστικοποιήθηκε στους 10 μήνες, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα μπορεί να βρεθεί ούτε το καλοκαίρι στο Euro 2024. 

Παράλληλα, όπως είχε ήδη γίνει γνωστό, θα χρειαστεί να συμμετέχει σε πρόγραμμα απεξάρτησης από τον τζόγο - εφόσον κρίθηκε ότι έχει εθισμό σε αυτό - και θα παρακολουθεί πρόγραμμα που θα διαρκέσει 8 μήνες... 

Κώστας Ζάλιαρης