«Απλά πράγματα»: Με φωτογραφία… Κλοπ και σχόλιο κατά της Σίτι, έγινε viral στο post του Κάραγκερ!

Ο Τζέιμι Κάραγκερ υπερασπίστηκε με την πολυσυζητημένη ανάρτησή του την Έβερτον, κατέκρινε τη Μάντσεστερ Σίτι και έγινε… viral, λέγοντας αυτό που η πλειοψηφία του φίλαθλου ποδοσφαιρικού κοινού, θεωρεί ως δίκαιο. Εν συνεχεία, ένα σχόλιο κάτω από το… δικό του, φρόντισε να εξηγήσει τι συμβαίνει – κατά την άποψή του – με τη Μάντσεστερ Σίτι!



«Απλά πράγματα»: Με φωτογραφία… Κλοπ και σχόλιο κατά της Σίτι, έγινε viral στο post του Κάραγκερ!

Η οδηγία της Premier League είναι σαφής… Αν η Έβερτον αποδειχθεί πως έχει παραβιάσει έναν ποδοσφαιρικό κανονισμό, κατά τη διάρκεια των μεταγραφών, κινδυνεύει από αφαίρεση 12 βαθμών έως και υποβιβασμό.

Ο Τζέιμι Κάραγκερ πιστεύει πως αυτό είναι άδικο. Και δεν φοβήθηκε να το εκφράσει, λέγοντας πως αν αυτό ισχύει για τα «ζαχαρωτά», θα πρέπει να ισχύσει και για τη Μάντσεστερ Σίτι, που κατηγορείται για 115 παραβιάσεις.

«Επικοινώνησε» την άποψή του στο Twitter και η αντίδραση που συγκέντρωσε τα περισσότερα θετικά σχόλια, ήρθε από ένα προφίλ δίχως… όνομα, με τον Γιούργκεν Κλοπ ως φωτογραφία προφίλ.

Τι είπε; Πως αν έχεις χρήματα, πληρώνεις ακόμη και την… ησυχία. Πως κερδίζεις ηρεμία. Και πως ουδείς σε αγγίζει. Και προφανώς, το σχόλιό του έγινε viral!

Δημήτρης Μανάκος