Απίθανο: Δεν της βγήκε με την ΑΕΚ και αλλάζει… γούρι η Μπράιτον στο ματς με τον Άγιαξ!

Στο ματς με την ΑΕΚ είχε σημαίες, τώρα ζήτησε κασκόλ. Και αν δεν έχουν οι φίλοι της, κάνει και έκπτωση για να μπορούν να αγοράσουν. Δοκιμάζει κάθε λογής… γούρι η Μπράιτον, με φόντο την πρώτη ευρωπαϊκή νίκη της ιστορίας της!



Απίθανο: Δεν της βγήκε με την ΑΕΚ και αλλάζει… γούρι η Μπράιτον στο ματς με τον Άγιαξ!

Ηττήθηκε από την ΑΕΚ, ήταν πλήρως ανταγωνιστική απέναντι στη Μαρσέιγ, στη 2η αγωνιστική του Europa League, κάνοντας το 2-0… 2-2, και πλέον, στοχεύει στην πρώτη της ευρωπαϊκή νίκη η Μπράιτον, στο δεύτερο παιχνίδι ιστορικά στο «Άμεξ», στον εν λόγω θεσμό.

Υποδέχεται τον Άγιαξ και η διοίκηση του συλλόγου, με ανακοίνωσή της, φρόντισε να επισημάνει την επιθυμία της, να μεταβούν όλοι οι φίλοι της ομάδας στο γήπεδο, με ένα κασκόλ.

Σε περίπτωση που μάλιστα ορισμένοι φίλοι της δεν έχουν κασκόλ, θα μπορούν να προμηθευτούν από τις μπουτίκ του γηπέδου, με τους «γλάρους» να κάνουν καλύτερη τιμή, προκειμένου να εκπληρωθεί η επιθυμία τους.

Τα κασκόλ εν συνεχεία θα κάνουν την εμφάνισή τους στο «Άμεξ», με την είσοδο των δύο ομάδων και η Μπράιτον θεωρεί πως με αυτόν τον τρόπο, θα έρθει και η πρώτη της ευρωπαϊκή νίκη!

Δημήτρης Μανάκος