Ήθελε τη Γιουνάιτεντ και τώρα τη Λίβερπουλ; Το τρελό σενάριο που «μπλέκει» Γιασίμ και FSG!

Υπάρχει περίπτωση ο Σεΐχης Γιασίμ να επιχειρήσει να αγοράσει τη Λίβερπουλ, από τη στιγμή που οι προτάσεις του για την εξαγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απορρίφθηκαν; Το σενάριο… προέκυψε, αλλά πρόθεση δεν υπάρχει. Και ο λόγος αφορά την FSG και την πρόθεσή της να εξακολουθεί να έχει τον ισχυρότερο ρόλο στις αποφάσεις του συλλόγου!



Ήθελε τη Γιουνάιτεντ και τώρα τη Λίβερπουλ; Το τρελό σενάριο που «μπλέκει» Γιασίμ και FSG!

Σε σήριαλ των τελευταίων μηνών είχε εξελιχθεί η εξαγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους Γκλέιζερς να βάζουν αρχικά σε… πωλητήριο τον σύλλογο, αλλά εν συνεχεία να αποφασίζουν πως οι προτάσεις που έχουν στα χέρια τους δεν είναι ικανοποιητικές.

Ο Σεΐχης Γιασίμ ήταν ο πρώτος που ενδιαφέρθηκε για την αγορά του club, ανεβάζοντας την προσφορά του μέχρι και τα πέντε δισεκατομμύρια, για να ακολουθήσει ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, που δηλώνει και υποστηρικτής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η εν λόγω ιστορία διατηρήθηκε στο προσκήνιο για μήνες, αλλά «μπλόκαρε» από την αναποφασιστικότητα των Γκλέιζερς και κάπως έτσι, ο Γιασίμ αποφάσισε να αποσύρει το ενδιαφέρον του, αφότου απορρίφθηκε και η τελευταία προσφορά του.

Το ερώτημα πλέον είναι, αν έχει στο μυαλό του να αγοράσει κάποιον άλλο σύλλογο της Premier League… Και κάπου εκεί, οι Άγγλοι έβαλαν στη συζήτηση τη Λίβερπουλ, με την FSG να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον πώλησης τον προηγούμενο Σεπτέμβριο, αλλά εν συνεχεία να κάνει πίσω, καθώς αποφάσισε να διατηρήσει την ισχυρή της θέση στους «κόκκινους».

Αυτός φημολογείται πως είναι και ο βασικός λόγος που ο Σεΐχης δεν θα έκανε κάποια κίνηση για να πάρει μετοχές του club. Θα ήθελε να έχει το 100% της ομάδας, η FSG θέλει να συνεχίσει το έργο της και το εν λόγω σενάριο απορρίφθηκε άμεσα…

Δημήτρης Μανάκος