Ξανά στην κορυφή με το αχτύπητο δίδυμο η Τότεναμ (vids)

Με το 7ο γκολ του Σον για φέτος και το 3ο τέρμα του Μάντισον που για πρώτη φορά σκόραρε σε εντός έδρας παιχνίδι, η Τότεναμ έφτασε εύκολα στο τελικό 2-0 επί της Φούλαμ και επέστρεψε στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ. 



Ξανά στην κορυφή με το αχτύπητο δίδυμο η Τότεναμ (vids)

Το ... Posteco-ball κατά διαστήματα είναι τέτοιο που πραγματικά «εξαφανίζει» την μπάλα και προκαλεί έντονο ενθουσιασμό, τόσο στον κόσμο της Τότεναμ, όσο και στους υπόλοπους ουδέτερους φιλάθλους. 

Η αμείλικτη Τότεναμ έδειξε εξ αρχής τις προθέσεις της με την κατοχή της μπάλας να φτάνει και να ξεπερνά το 70%, με τον Χέουνγκ - Μιν Σον τελικά ν' ανοίγει το σκορ στο 36ο λεπτό. 

Από λάθος απομάκρυνση της άμυνας της Φούλαμ, ο Ριτσάρλισον έστειλε στον Νοτιοκορεάτη που βρισκόταν στα όρια της περιοχής, αυτός έκανε προσποίηση για να ... κουτουλήσουν μεταξύ τους οι Μπάσεϊ και Ριντ και με δυνατό δεξί σουτ έγραψε το 1-0. 

Αυτό ήταν το 7ο γκολ του Σον για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, για να βγάλει και την πρώτη του ασίστ στο 54' προς τον... νέο κολλητό του, ελλείψει Κέιν, τον Τζέιμς Μάντισον! 

Ο Μπάσεϊ από πλάγια δεξιά έκανε λάθος, η Τότεναμ πάλι βγήκε πρώτη στην μπάλα, ο Ασιάτης εύκολα βρήκε στον χώρο τον Άγγλο συμπαίκτη του κι εκείνος με χαμηλό πλασέ διαμόρφσε το 2-0. 

Τα «σπιρούνια» διατήρησαν το προβάδισμά τους με άνεση απέναντι σε μια ακίνδυνη Φούλαμ, η οποία δεν μπορούσε να ζητήσει κάτι από το ματς. Μοναδική καλή στιγμή των «cottagers» ένα σουτ του Χιμένες στο 84', με τον Βικάριο ν' απομακρύνει. 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης