Απίστευτο σενάριο: Η Νάπολι θέλει να μιλήσει με Πότερ, εκείνος περιμένει την.. απόλυση Τεν Χαγκ!

Τρομερό σενάριο φαίνεται πως έχει κάνει την εμφάνιση του τις τελευταίες ώρες με τον Γκρέιαμ Πότερ να είναι υποψήφιος για τον πάγκο της Νάπολι, αλλά τον ίδιο να αναμένει την απόλυσή του Έρικ Τεν Χαγκ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!  



Απίστευτο σενάριο: Η Νάπολι θέλει να μιλήσει με Πότερ, εκείνος περιμένει την.. απόλυση Τεν Χαγκ!

Μπορεί η απόφαση του Γκρέιαμ Πότερ να αφήσει το έργο του στην Μπράιτον και να γίνει ο πιο ακριβός προπονητής που έχει μετακινηθεί ποτέ από ομάδα της Premier League σε μία άλλη, την Τσέλσι, να μην του βγήκε σε καλό, όμως ουδείς μπορεί να πει ότι ο Άγγλος coach έπαψε να είναι περιζήτητος.

Μεγαλύτερη απόδειξη άλλωστε από το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Νάπολι για την ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας από τον Πότερ δεν υφίσταται, με τον ίδιο παραδόξως να είναι ακόμα διστακτικός, παρά το γεγονός πως είναι άνεργος για μεγάλο χρονικό διάστημα!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, ο Γκρέιαμ Πότερ στοχεύει αποκλειστικά στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αναμένει την απόλυση του Έρικ Τεν Χαγκ, αν η σεζόν δεν κυλήσει όπως την θέλει ο Ολλανδός, για να του χτυπήσουν την πόρτα οι Γκλέιζερς!

Δημήτρης Μανάκος