«Ποίημα» από τον Νταλότ, «τρίποντο» για την Γιουνάιτεντ! (vid)

Με τον ΜακΤόμινεϊ να σκοράρει ξανά και τον Νταλότ να πετυχαίνει ένα από τα καλύτερα γκολ της αγωνιστικής, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να φύγει από το Bramall Lane με όλους τους βαθμούς χάρη στο τελικό 2-1 που διαμορφώθηκε αρκετά δύσκολα για το σύνολο του Τεν Χαγκ.  



«Ποίημα» από τον Νταλότ, «τρίποντο» για την Γιουνάιτεντ! (vid)

Με τους Μαγκουάιρ και Έβανς στα μετόπισθεν η Γιουνάιτεντ είχε προβλήματα και έπρεπε να είναι προσεκτική, παράλληλα, όμως, επιθετικά ήταν απούσα στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου μέρους. Από το πουθενά στο 28ο λεπτό ο ΜακΤόμινεϊ κατάφερε να κατεβάσει στην περιοχή και να σκοράρει για το 1-0 των «κόκκινων διαβόλων», ωστόσο, ο Σκωτσέζος χαφ λίγα λεπτά αργότερα θα γινόταν αρνητικός πρωταγωνιστής.

Έκανε χέρι, η μπάλα στήθηκε στην λευκή βούλα και από εκεί ο ΜακΜπέρνι ισοφάρισε για τις «λεπίδες». Η ομάδα από το Σέφιλντ έπαιρνε εύσημα για τον τρόπο που αντιμετώπισε την Γιουνάιτεντ και την είχε περιορίσει τρομερά, αν και η ομάδα του Τεν Χαγκ είχε δοκάρι στο 44' σε εκτέλεση φάουλ του Μπρούνο Φερνάντες.

Για 60' οι γηπεδούχοι στο Bramall Lane είχαν υπεροχή, όμως, άρχισε να κάνει την εμφάνισή της η κόπωση. Στο 67' ο Άμραμπατ από τα όρια της περιοχής πέτυχε το δοκάρι, το δεύτερο για το κλαμπ του Μάντσεστερ στο ματς, με τον Νταλότ όμως, λίγο αργότερα να βρίσκει στόχο! Στο 76' με υπέροχο σουτ εκτός περιοχής οδήγησε τους «κόκκινους διαβόλους» στην εξασφάλιση της νίκης διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης