Το βίντεο που δικαιώνει τον Μίλνερ: «Ο Οριγκί τότε νόμιζε ότι… ισοφάρισε!» (vid)

Απίστευτη τοποθέτηση του Τζέιμς Μίλνερ στην αυτοβιογραφία του, εξιστορώντας το γκολ απέναντι στην Έβερτον, τον Δεκέμβριο του 2018 και την αντίδραση του Ντιβόκ Οριγκί, που δεν κατάλαβε πως η Λίβερπουλ κέρδισε!



Το βίντεο που δικαιώνει τον Μίλνερ: «Ο Οριγκί τότε νόμιζε ότι… ισοφάρισε!» (vid)

Η πιο μεγάλη ώρα πλησιάζει. Η Λίβερπουλ υποδέχεται την Έβερτον και η Premier League ετοιμάζεται να μας χαρίσει ένα ακόμη μεγάλο ντέρμπι του Merseyside μεταξύ τους, με έδρα το «Άνφιλντ», στην 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Φυσικά, ένα από τα ματς που λίγοι θα έχετε λησμονήσει, είναι αυτό που έλαβε χώρα τον Δεκέμβριο του 2018, στη σεζόν 2018-19, με τους «κόκκινους» να κερδίζουν με 1-0, χάρη στο γκολ του Ντιβόκ Οριγκί στο 96ο λεπτό.

Ένα ιδιαίτερα περίεργο γκολ που ελάχιστοι θα καταφέρουν να λησμονήσουν. Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ έχει επιχειρήσει ένα σουτ που μοιάζει με… απόκρουση, η μπάλα καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι του Τζόρνταν Πίκφορντ και ο Οριγκί, που έπαιξε για πρώτη φορά μετά το καλοκαίρι του 2017 στο πρωτάθλημα, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ακολούθησε πανζουρλισμός, όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, ο Γιούργκεν Κλοπ έτρεχε μέσα στο γήπεδο, ουδείς πίστευε τι είδους γκολ επετεύχθη, αλλά ο Οριγκί… μπερδεύτηκε.

Νόμιζε πως το ματς είναι 1-0 σε βάρος της ομάδας του και αντί να πανηγυρίσει, πήγε να πάρει την μπάλα για να την στήσει στη σέντρα, μήπως προλάβει η Λίβερπουλ να ολοκληρώσει την ανατροπή.

Το θέμα είναι πως βρισκόμασταν στη «λευκή» ισοπαλία. Αυτό λοιπόν υποστηρίζει ο Τζέιμς Μίλνερ, ο οποίος στην αυτοβιογραφία του λέει πως θα ρωτήσει τον Οριγκί, αν πράγματι δεν θυμόταν εκείνη την ώρα, πόσο ήταν το σκορ!

Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

 

Δημήτρης Μανάκος