Ευτυχία στην Μπράιτον, χαρά σε όλη την Πρέμιερ: Ο Μιτόμα ανανέωσε μέχρι το 2027!

Με τόσα... μαγικά που έχει ήδη κάνει, η Μπράιτον θέλησε να «δέσει» τον Μιτόμα και το κατάφερε με την υπογραφή νέου συμβολαίου από τον παίκτη, μέχρι και το 2027! Η Πρέμιερ Λιγκ θα συνεχίσει ν' απολαμβάνει τον τρομερό Ιάπωνα εξτρέμ! 



Ευτυχία στην Μπράιτον, χαρά σε όλη την Πρέμιερ: Ο Μιτόμα ανανέωσε μέχρι το 2027!

Ανήκει στην Μπράιτον από το 2021, είχε παραχωρηθεί δανεικός στην Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ και από το καλοκαίρι του 2022 βρίσκεται στην Αγγλία. 

Και η Πρέμιερ... τα έχει δει όλα μαζί του! Πρόκειται για έναν από τους πιο λαμπερούς ποδοσφαιριστές, έναν από τους πιο απρόβλεπτους εξτρέμ και ένα παιδί που παίζει δίχως φόβο και με αρκετό ρομαντισμό, παρά το υψηλότατο ανταγωνιστικό επίπεδο! 

Από το πρωί της Παρασκευής, ο Μιτόμα έχει βάλει υπογραφή πλέον σε νέο συμφωνητικό με τους «γλάρους» μέχρι και το 2027, προφανώς και για να επιβραβευθεί για όσα έχει προσφέρει, αλλά και για να... είναι σίγουρη η ομάδα του πως θα καταφέρει για κάποια χρόνια ακόμα ν' αποκρούσει τις «σειρήνες» που θ' ακουστούν. 

Η Πρέμιερ Λιγκ χαίρεται που θα τον έχει στις τάξεις της και ο Ιάπωνας θα συνεχίσει να προσπαθεί για τον κάθε νέο στόχο που θα θέτει η Μπράιτον, ανεβαίνοντας με άλματα τα σκαλιά της εξέλιξης!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης