«Γολγοθάς» για Τάιλερ Άνταμς: Έλειπε 6 μήνες, γύρισε για να παίξει ένα ματς και μένει εκτός γι' άλλους 5 μήνες!

Εφιάλτης δίχως τέλος για τον Τάιλερ Άνταμς που καλείται να μείνει ξανά εκτός δράσης για διάστημα περίπου 5 μηνών, έχοντας παίξει μόλις ένα ματς και έχοντας πάρει μεταγραφή 28 εκατ.ευρώ μετά την επαναφορά του από τραυματισμό που τον κράτησε εκτός για ένα εξάμηνο! 



«Γολγοθάς» για Τάιλερ Άνταμς: Έλειπε 6 μήνες, γύρισε για να παίξει ένα ματς και μένει εκτός γι' άλλους 5 μήνες!

Η Μπόρνμουθ πλήρωσε ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για τον Αμερικανό ποδοσφαιριστή και η ατυχία χτυπάει και την πόρτα του παίκτη, αλλά και αυτή του συλλόγου που δεν μπορεί ν' απολαύσει τις υπηρεσίες του! 

Μετά την μεταγραφή του από την Λιντς στους «cherries» έναντι 28 εκατ.ευρώ το καλοκαίρι, ο Τάιλερ Άνταμς πρόλαβε να παίξει στο Λιγκ Καπ κόντρα στην Στόουκ τον Σεπτέμβρη και... μένει πάλι εκτός δράσης! 

Μάλιστα, τότε είχε επιστρέψει από απουσία έξι μηνών, ωστόσο, υπέστη σοβαρότατη υποτροπή στο ίδιο σημείο, με μυϊκό πρόβλημα ακόμα πιο μεγάλο αυτή τη φορά! 

Αποτέλεσμα αυτού, να υπολογίζεται πλέον πως θα επιστρέψει από Φλεβάρη ή και Μάρτη. Τον περασμένο Δεκέμβρη ήταν ευτυχισμένος ως αρχηγός των ΗΠΑ στο Μουντιάλ του Κατάρ, αλλά το 2023 του έχει πάει πολύ άσχημα...

Κώστας Ζάλιαρης