Οι υποψίες της Νιούκαστλ για Τονάλι και Μίλαν αναφορικά με το στοίχημα και η νομική οδός

Στην Νιούκαστλ φέρονται ν' αρχίζουν να σκέφτονται τον τρόπο που θα υπερασπιστούν τα συμφέροντά τους και το νομικό πλαίσιο στο οποίο θα μπορούσαν να κινηθούν σε περίπτωση που οι Μίλαν και Τονάλι γνώριζαν πριν από το καλοκαίρι για όλη την υπόθεση με την παράνομη στοιχηματική δραστηριότητα! 



Οι υποψίες της Νιούκαστλ για Τονάλι και Μίλαν αναφορικά με το στοίχημα και η νομική οδός

Όσο η Εισαγγελία του Τορίνο ερευνά την υπόθεση, ο ποδοσφαιριστής είναι διαθέσιμος προς επιλογή από τον προπονητή του, πράγμα που σημαίνει ότι για το Σαββατιάτικο ματς της Νιούκαστλ με την Κρίσταλ Πάλας, η «καυτή πατάτα» πέφτει στα χέρια του Έντι Χάου για τη χρησιμοποίηση του παίκτη. 

Ο ακριβότερος Ιταλός ποδοσφαιριστής μετά την μετακίνησή του από το Μιλάνο στον αγγλικό Βορρά έναντι 70 εκατ.ευρώ, έχει παραδεχθεί την παράνομη στοιχηματική του δραστηριότητα τον καιρό που βρισκόταν στην Μίλαν, ωστόσο, έχει τονίσει πως δεν έπαιζε να ηττηθεί η πρώην ομάδα του. 

Έκανε λόγο για εθισμό και έδειξε διάθεση ν' αναζητήσει βοήθεια προκειμένου να περιορίσει την τιμωρία που θα του επιβληθεί στο ένα έτος αποκλεισμού, ωστόσο, στην Νιούκαστλ σκέφτονται την επόμενη μέρα. 

Η Daily Mail αναφέρει ότι οι «καρακάξες» σκέφτονται ακόμα και την πιθανότητα να γνώριζε η προηγούμενη ομάδα του ποδοσφαιριστή για το πρόβλημα και γι' αυτό να ήταν τόσο δεκτική στην παραχώρησή του. Φυσικά, έχοντας πληρώσει ένα τέτοιο ποσό, το αγγλικό κλαμπ δεν μπορεί να σκέφτεται ότι θα χάσει τον Τονάλι για μίνιμουμ έναν χρόνο και γι' αυτό εξετάζει τις δικές της επιλογές μέσω της νομικής οδού για να εξυπηρετήσει τα οικονομικά της συμφέροντα. 

Κώστας Ζάλιαρης