«Σοκαρισμένοι» στη Νιούκαστλ: «Είχε παίξει να πάρει κάρτα ή τον χρόνο του ματς ο Τονάλι!» (vid)

Απίθανο περιστατικό με τον Σάντρο Τονάλι στη Νιούκαστλ, με τον Ιταλό να αργεί χαρακτηριστικά να περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου, όταν ο Έντι Χάου τον έκανε αλλαγή, στο ματς απέναντι στην Άστον Βίλα, με τους Άγγλους να συνδέουν την ιστορία με τον παράνομο στοιχηματισμό για τον οποίο κατηγορείται.



«Σοκαρισμένοι» στη Νιούκαστλ: «Είχε παίξει να πάρει κάρτα ή τον χρόνο του ματς ο Τονάλι!» (vid)

Το πρόσφατο σκάνδαλο που χει ταράξει το ιταλικό και αγγλικό ποδόσφαιρο βγάζει στην επιφάνεια όλο και περισσότερα περιστατικά παράνομου στοιχηματισμού. Ένας από τους ποδοσφαιριστές που εμπλέκονται είναι ο Σάντρο Τονάλι της Νιούκαστλ.

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα La Republica, ο Ιταλός μέσος είναι ύποπτος για περιστατικό που εντοπίστηκε στον αγώνα των «καρακαξών» εναντίον της Άστον Βίλα, στην πρεμιέρα της φετινής Premier League.

Στο 92ο λεπτό, με την ομάδα του να προηγείται με 5-1, παρατηρήθηκε από το μια αδικαιολόγητη καθυστέρηση του Ιταλού να περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου ως αλλαγή. Δέχτηκε την κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή του αγώνα, γεγονός που έφερε στην επιφάνεια υποψίες για στοιχηματισμό.

Είναι όμως μόνη η κίτρινη κάρτα; Ή μήπως ο Σάντρο Τονάλι ασχολείται και με… ειδικά στοιχήματα, που αφορούν ακόμη και τον χρόνο των καθυστερήσεων; Αυτό ρωτούν οι Άγγλοι…

Δημήτρης Μανάκος