Ο Μάντισον είδε την αστεία πλευρά του τρομερά αποτυχημένου σουτ (vid)

Ο Τζέιμς Μάντισον έκανε ένα από τα γνωστά, κάκιστα σουτ που φεύγουν... σχεδόν πλάγιο άουτ από καλή θέση για γκολ, με τον διεθνή μεσοεπιθετικό της Τότεναμ ν' αστειεύεται με την γκάφα του, μέσω social media. 



Ο Μάντισον είδε την αστεία πλευρά του τρομερά αποτυχημένου σουτ (vid)

Ο Άγγλος ποδοσφαιριστής που φέτος κάνει τρομερά πράγματα με τη φανέλα της Τότεναμ υπό τις οδηγίες του Άγγελου Ποστέκογλου, φυσικά εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως το παιχνίδι με τους Αυστραλούς την Παρασκευή ήταν φιλικό και έτσι... δεν «έκαψε» την ομάδα του. 

Πατώντας περιοχή από αριστερά και έχοντας την μπάλα στο δεξί πόδι, ο Μάντισον εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ που έφυγε πολύ άουτ και προφανώς... γύρισε αμέσως να κοιτάξει το χορτάρι από το σημείο που σούταρε! 

Στα social media «τρόλαρε» τον εαυτό του με το βίντεο που έφτιαξε, δείχνοντας την μπάλα να φτάνει στο διάστημα και να προσγειώνεται... στο πρόσωπο κάποιας γυναίκας σε τυχαία τοποθεσία! 

Μάλιστα, στην περιγραφή ασπάστηκε την πασίγνωστη ατάκα του Τζενάρο Γκατούζο για το γεγονός πως: «Κάποιες μέρες μπορεί να είναι καλές, κάποιες μπορεί να είναι σκ@τ@»! 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης