Στο νέο του συμβόλαιο ο Μπρούνο Γκιμαράες φρόντισε για την... ευκαιρία της ζωής του με την Μπαρτσελόνα

Έχει καταφέρει να είναι τόσο αγαπητός στο κλαμπ και τους οπαδούς, που ο Μπρούνο Γκιμαράες κατάφερε στο νέο συμβόλαιο που υπέγραψε με την Νιούκαστλ, να έχει τη δυνατότητα να φύγει αν εμφανιστεί μπροστά του η ευκαιρία της ζωής του με την Μπαρτσελόνα! 



Στο νέο του συμβόλαιο ο Μπρούνο Γκιμαράες φρόντισε για την... ευκαιρία της ζωής του με την Μπαρτσελόνα

Ο Βραζιλιάνος χαφ της Νιούκαστλ μετακόμισε στον αγγλικό Βορρά από την Λυών τον Ιανουάριο του 2022 και έκτοτε έχει καταφέρει ν' ανεβάσει επίπεδο τη μεσαία γραμμή της ομάδας, συμβάλλοντας στη γενικότερη βελτίωση και εξέλιξη του συλλόγου στο αγωνιστικό κομμάτι υπό τις οδηγίες του Έντι Χάου. 

Πριν από μια εβδομάδα υπέγραψε νέο συμβόλαιο με το κλαμπ για τα επόμενα πέντε χρόνια, όμως, φαίνεται πως κατάφερε να βάλει έναν όρο που θα του επιτρέψει να κρατήσει ζωντανό το μεγάλο του όνειρο, όταν κι αν φτάσει η στιγμή που θα μπορεί ν' αρπάξει την ευκαιρία του. 

Όπως αναφέρεται στον ισπανικό Τύπο, ο Γκιμαράες φαίνεται να έχει την δυνατότητα με μια πρόταση της τάξεως των 65-70 εκατ.ευρώ, να μπορεί να μετακομίσει στην Βαρκελώνη, εφόσον οι «μπλαουγκράνα» κινηθούν για την απόκτησή του τα επόμενα χρόνια. 

Κώστας Ζάλιαρης