Μία συνεργασία από τα… παλιά και νίκη στο φιλικό για την Αγγλία με τον Γουότκινς! (vid)

Ο Τζακ Γκρίλις την ασίστ, ο Όλι Γουότκινς το γκολ και νίκη για την εθνική Αγγλίας στο φιλικό με την Αυστραλία. Πολλά νέα πρόσωπα και δοκιμές από τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, 1-0 το τελικό αποτέλεσμα και δεύτερη διαδοχική νίκη για τα «τρία Λιοντάρια», μετά το 3-1 επί της Σκωτίας!



Μία συνεργασία από τα… παλιά και νίκη στο φιλικό για την Αγγλία με τον Γουότκινς! (vid)

Ευκαιρία για να δώσει συμμετοχή σε νέα πρόσωπα, να αλλάξει παίκτες και να προβεί σε δοκιμές είχε ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στο φιλικό της Αγγλίας με την Αυστραλία, με τα «τρία Λιοντάρια» να επικρατούν με 1-0, χάρη στο γκολ του Όλι Γουότκινς στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου.

Οι γηπεδούχοι δεν εντυπωσίασαν γενικώς, είδαν τον Μπουκάγιο Σάκα να εντυπωσιάζει, τον Έντι Ενκέτια να κάνει το ντεμπούτο του και τον Λιούις Ντανκ να γίνεται ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Μπράιτον, που ξεκινά σε δύο συνεχόμενα ματς στην αρχική ενδεκάδα!

Το ματς εν τέλει κρίθηκε στο 48ο λεπτό, σε μία συνεργασία από τα… παλιά. Ασίστ ο Τζακ Γκρίλις, γκολ ο Γουότκινς της Άστον Βίλα και επικράτηση για την εθνική Αγγλίας, στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της, μετά από αυτή με τη Σκωτία!

Δημήτρης Μανάκος