Συνεχίζει τα δικά του ο ... θαυματουργός, Πάεζ: Σε ηλικία 16 ετών σκόραρε με την εθνική Εκουαδόρ (vids)

Στην Τσέλσι θα περιμένουν πως και πως να φτάσει το 2025 και να τον εντάξουν στο ρόστερ τους, έχοντας φροντίσει να τον κάνουν δικό τους! Μέχρι τότε, ο Κέντρι Πάεζ φαίνεται ότι έχει βαλθεί να... χτίσει στέρεο έδαφος για  τις επιτυχίες στην Ευρώπη, γράφοντας προς το παρόν ιστορία με την εθνική ομάδα της πατρίδας του. 



Συνεχίζει τα δικά του ο ... θαυματουργός, Πάεζ: Σε ηλικία 16 ετών σκόραρε με την εθνική Εκουαδόρ (vids)

Ο 16χρονος ποδοσφαιριστής (16 ετών και 161 ημερών), χρίστηκε σκόρερ στην αναμέτρηση του Εκουαδόρ με την Βολιβία για τα προκριματικά του επόμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου, στη ζώνη της CONMEBOL και ήδη έχει καταφέρει τρομερά πράγματα. 

Είναι ο νεαρότερος ever που βρίσκει δίχτυα στην ιστορία των προκριματικών της συγκεκριμένης Συνομοσπονδίας, ο νεαρότερος που έχει κάνει ντεμπούτο με το ανδρικό τμήμα του Εκουαδόρ και φυσικά ο νεαρότερος που έπαιξε σε τέτοια σειρά αγώνων της συγκεκριμένης ζώνης.

Απέναντι στην Βολιβία βρήκε δίχτυα από ασίστ του Μόισες Καϊσέδο, κάτι που κάνει ακόμα πιο ευτυχισμένους τους ανθρώπους της Τσέλσι! Ο νεαρός χαφ των «μπλε» σέρβιρε και τα δυο τέρματα της ομάδας του.

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης