Η Formula 1 στην Αγγλία; Η εξαγορά της Ρέντινγκ σε… pole position, με 50 εκατομμύρια!

Σπουδαία νέα για τους φίλους της Ρέντινγκ, καθώς ο πρώην οδηγός της Formula 1, Γουίλιαμ Στόρεϊ, βρίσκεται ένα βήμα μακριά από την εξαγορά του συλλόγου! Στα 50 εκατομμύρια το deal, σημαντικές οι κινήσεις που φημολογείται πως έχει υποσχεθεί να κάνει πράξη.      



Η Formula 1 στην Αγγλία; Η εξαγορά της Ρέντινγκ σε… pole position, με 50 εκατομμύρια!

Έχει περάσει τα πάνδεινα ο σύλλογος εδώ και ένα χρόνο, έχει περιορισμό στις μεταγραφές, του αφαιρούνται διαρκώς βαθμοί, πράγμα που συνέβη και στην προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, και στην φετινή, αλλά όλα δείχνουν πως το μαρτύριο… τελειώνει.

Ο πρώην οδηγός της Formula 1, Γουίλιαμ Στόρεϊ, βρίσκεται ένα βήμα μακριά από την εξαγορά της Ρέντινγκ, η οποία πριν 10 ημέρες ανακοίνωσε πως βρίσκεται σε κατάσταση πώλησης.

Ο Στόρεϊ εξέφρασε άμεσα το ενδιαφέρον του και φημολογείται πως ήδη υπάρχει συμφωνία, έναντι 50 εκατομμυρίων λιρών. Στόχος του η αναδόμηση του συλλόγου, διάφορες εργασίες στο «σπίτι» της Ρέντινγκ και η βελτίωση των προπονητικών εγκαταστάσεων, με τον ίδιο να δηλώνει πως θα προβεί και σε σημαντικές μεταγραφικές προσθήκες, όταν πάψει να υφίσταται το «εμπάργκο» από την EFL.

Μέσα στις επόμενες έξι εβδομάδες αναμένονται οι εξελίξεις, ώστε να μπορέσει η Λίγκα να περάσει από εξονυχιστικό έλεγχο, τον υποψήφιο αγοραστή των «royals».

Δημήτρης Μανάκος