Φίλοι της Γιουνάιτεντ στη Λίβερπουλ: «Εσείς επανάληψη με την Τότεναμ, το ίδιο και εμείς με την Άρσεναλ!» (vid)

Η Λίβερπουλ ζήτησε επανάληψη για όσα έλαβαν χώρα στο ματς με την Τότεναμ στο Λονδίνο και ήρθε η σειρά φίλων της Γιουνάιτεντ να… θυμηθούν το ματς με την Άρσεναλ! Τότε που ο Χόιλουντ ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Γκάμπριελ Μανγκαλάες και ο VAR δεν παρενέβη!



Φίλοι της Γιουνάιτεντ στη Λίβερπουλ: «Εσείς επανάληψη με την Τότεναμ, το ίδιο και εμείς με την Άρσεναλ!» (vid)

Έχει γίνει… τσίχλα. Η Λίβερπουλ αισθάνθηκε πως αδικήθηκε από την Τότεναμ, ζήτησε επανάληψη για όσα έγιναν στο Λονδίνο και από εκεί και πέρα, διάφορες ομάδες της Premier League που νιώθουν πως δεν έχουν πάρει από την εκάστοτε αναμέτρηση, αυτό που δικαιούνται, ειρωνεύονται και ζητούν να γίνει ξανά το παιχνίδι.

Τώρα, ήρθε η σειρά φίλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με γνωστή, οπαδική της σελίδα στο Twitter, να θυμάται την αναμέτρηση της ομάδας της με την Άρσεναλ στο «Έμιρεϊτς». Ένα ματς που οι «κόκκινοι διάβολοι» έχασαν με 3-1 στις καθυστερήσεις, αλλά φωνάζουν για πέναλτι σε ανατροπή του Χόιλουντ από τον Γκάμπριελ Μανγκαλάες, νωρίτερα.

Ο VAR δεν υπέδειξε κάτι και δεν σταμάτησε το ματς, οι γηπεδούχοι επικράτησαν, αλλά ο κόσμος των «κόκκινων διαβόλων» δεν το έχει ξεχάσει!

Δείτε την επίμαχη φάση στο εν λόγω tweet:

Δημήτρης Μανάκος