Κέιν σε mode... Κριστιάνο: «Θέλω να παίζω μέχρι τα 40»!

Φροντίζοντας τον εαυτό του εκτός γηπέδου με φυσιοθεραπευτές, διατροφή και ό,τι μπορεί να τον κάνει να διατηρείται στο επίπεδο που επιθυμεί, ο Χάρι Κέιν τονίζει πως ιδανικά θα ήθελε να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο μέχρι τα 40 του! 



Κέιν σε mode... Κριστιάνο: «Θέλω να παίζω μέχρι τα 40»!

Ο Άγγλος αστέρας και πρώτος σκόρερ στην ιστορία, τόσο της εθνικής ομάδας της πατρίδας του, όσο και της Τότεναμ, σκέφτεται την παρούσα κατάσταση της καριέρας του ως ... το δεύτερο ημίχρονο. 

«Ξεκίνησα να παίζω στην Τότεναμ από τα 20 ή τα 21, έμεινα εκεί 9-10 χρόνια και τώρα σκέφτομαι πως έχω μπει στο δεύτερο μέρος, οπότε θέλω να συνεχίσω να είμαι στο γήπεδο για τα επόμενα 8-9 χρόνια» είπε ο 30χρονος φορ της Μπάγερν Μονάχου. 

Μάλιστα, σε ό,τι αφορά την υπερηφάνεια που αισθάνεται κάθε φορά που αγωνίζεται με τη φανέλα με το εθνόσημο, ξεκαθάρισε ότι: «Προσωπικά δεν θα ήθελα να σταματήσω να παίζω για την εθνική ομάδα και μου είναι αρκετά δύσκολο ακόμα και να το σκεφτώ. Πιστεύω ότι θα πάρω την απόφαση να σταματήσω από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα όταν πλέον δεν θα επιλέγομαι από τον κόουτς και θα πρέπει να το αποδεχθώ». 

Κώστας Ζάλιαρης