Αυτή η Τότεναμ έχει γίνει μια μεγάλη και υγιής οικογένεια (vids)

Προφανώς είναι και η ευφορία από τ' αποτελέσματα και το αήττητο σερί αυτή τη στιγμή, ωστόσο ο Άγγελος Ποστέκογλου έχει καταφέρει να ενώσει τρομερά τους ποδοσφαιριστές του στην Τότεναμ και ο τρόπος που αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλον είναι παράδειγμα προς μίμηση. 



Αυτή η Τότεναμ έχει γίνει μια μεγάλη και υγιής οικογένεια (vids)

Πολλές φορές η δύναμη ενός συνόλου κάνει μια ομάδα κορυφαία και διεκδικήτρια επιτυχιών, ωστόσο, είναι κι αυτές οι φορές που όταν οι φίλοι δημιουργούν μια ισχυρή παρέα με τρομερό συναίσθημα του καθενός για τον διπλανό του, όλα εξελίσσονται με υπέροχα αποτελέσματα. 

Κάτι τέτοιο φαίνεται να συμβαίνει και με την Τότεναμ αυτό τον καιρό. Οι ποδοσφαιριστές του Ποστέκογλου έχουν πίστη ο ένας στον άλλον, έμειναν ενωμένοι παρά το αριθμητικό μειονέκτημα από το πρώτο μέρος στο ματς με την Λούτον και φροντίζοντας να δίνουν θάρρος στον κάθε διπλανό τους, έφτασαν στη νίκη (1-0) και την κορυφή. 

Οι σκηνές στο φινάλε με την ομαδική αγκαλιά, τα χαμόγελα με τον Σον, η χαρά στα πρόσωπα των ποδοσφαιριστών και το «ευχαριστώ» προς τον κόσμο, φανερώνουν μια ομάδα και μια κατάσταση την οποία οι οπαδοί των «σπιρουνιών» ίσως είχαν αρκετά χρόνια να παρατηρήσουν... 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης