Μάντισον: Ασίστ από τον συνήθη ύποπτο των ευκαιριών για γκολ (vid)

Ο Τζέιμς Μάντισον συνεχίζει να είναι ένας από τους κορυφαίους δημιουργούς στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ και φυσικά έφτιαξε και το μοναδικό γκολ της Τότεναμ στην τρομερά δύσκολη νίκη επί της Λούτον στο Kenilworth Road. 



Μάντισον: Ασίστ από τον συνήθη ύποπτο των ευκαιριών για γκολ (vid)

Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός γι' ακόμα μια φορά πάτησε περιοχή με τρομερή ενέργεια από δεξιά, έκανε την προσποίηση, βρέθηκε στο καίριο σημείο για να γυρίσει την μπάλα προς τον Φαν ντε Φεν που βρισκόταν μπροστά για την εκτέλεση του κόρνερ και ο υψηλόσωμος στόπερ με υπέροχο πλασέ έγραψε το 1-0 κόντρα στους νεοφώτιστους. 

Ο Μάντισον σε 8 αγωνιστικές στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ έχει σκοράρει δυο φορές και έχει ετοιμάσει 5 τέρματα για τους συμπαίκτες του. Κι αυτές οι ασίστ, έχουν προέλθει από τις συνηθισμένες και... αγαπημένες του, κινήσεις, αφού οι επιθετικές του αρετές είναι πολυτέλεια και την απολαμβάνει ο Άγγελος Ποστέκογλου από το φετινό καλοκαίρι. 

Ο Μάντισον είναι πρώτος στις επαφές με την μπάλα εντός περιοχής (106) και στη δημιουργία ευκαιριών για γκολ από την ομάδα του (25) και χάρη (και) σ' εκείνον, η Τότεναμ βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας από το απόγευμα του Σαββάτου. «Πάει καλά...» ήταν το αφοπλιστικό και ταπεινό μήνυμα του Ποστέκογλου μετά το ματς με την Λούτον, αφού, η ομάδα του πλέον περιμένει το αποτέλεσμα του ντέρμπι της Σίτι με την Άρσεναλ για να μάθει αν θα παραμείνει στην πρώτη θέση μέχρι την επόμενη αγωνιστική. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης