Στο St. James' Park η ατμόσφαιρα δεν συγκρίνεται: Κάθε τάκλιν, το πανηγύριζαν σαν γκολ! (vid)

Ήταν τέτοια η βραδιά, η περίσταση, οι ιστορικές στιγμές, η τροπή που πήρε το ματς... Η Νιούκαστλ διέλυσε την Παρί Σεν Ζερμέν, με παίκτες και κόσμο να φτάνουν σε σημείο να πανηγυρίζουν έξαλλα κάθε τάκλιν, σαν να σκόραραν κάθε διαφορετική φορά! 



Στο St. James' Park η ατμόσφαιρα δεν συγκρίνεται: Κάθε τάκλιν, το πανηγύριζαν σαν γκολ! (vid)

Οι «καρακάξες» μεσοβδόμαδα κατάφεραν να γράψουν ιστορία στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι τους για το Τσάμπιονς Λιγκ μετά από 20 χρόνια και έκαναν τον Κίλιαν Μπαπέ, τον Λουίς Ενρίκε και τα υπόλοιπα μέλη της Παρί Σεν Ζερμέν να περιμένουν πως και πως να τελειώσει το ματς για να ... γλιτώσουν. 

Η ομάδα του Έντι Χάου έφτασε στο τελικό 4-1, έχοντας προβάδισμα τριών τερμάτων (3-0) από τα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους, με το St. James' Park να γίνεται ... «ηφαίστειο» και να οδηγεί τους ποδοσφαιριστές της αγγλικής ομάδας προς τη μεγάλη επιτυχία. 

Ήταν τέτοιο το πάθος, τέτοια η ατμόσφαιρα, τέτοιος ο ενθουσιασμός που οι παίκτες τη Νιούκαστλ άρχισαν να πανηγυρίζουν μαζί με την εξέδρα κάθε τάκλιν με το οποίο σταματούσαν τους αντιπάλους τους! 

Δείτε το βίντεο και υψώστε την ένταση: 

 

@geordiejosh_ Passion is UNMATCHED 🔥#geordiess #nufc #newcastleunited #nufcfans #nufctakeover #eddiehowesblackandwhitearmy #toontoon #toontoonblackandwhitearmy⚫️⚪️⚫️⚪️⚫️⚪️ #newcastle #premierleague #premierleaguefootball #premierleague2023 #soccer #geordiejosh #championsleague #ucl #eddiehowe #psg #parissaintgermain #safc ♬ original sound - Geordie Josh ⚫️⚪️

 

Κώστας Ζάλιαρης