Το γκολ της ώθησης και οι επικαλαμίδες με το μήνυμα που θέλει ν' ακούει ο Μούντρικ (pic)

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο θέλει να τον δει να παίρνει τα πάνω του, ο Μούντρικ κατάφερε μετά από 24 παιχνίδι με την Τσέλσι να σκοράρει και το μήνυμα που έχει γράψει στις επικαλαμίδες του, είναι πλέον οδηγός του, μαζί με την μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση αυτό τον καιρό. 



Το γκολ της ώθησης και οι επικαλαμίδες με το μήνυμα που θέλει ν' ακούει ο Μούντρικ (pic)

Ο Ουκρανός εξτρέμ το βράδυ της περασμένης Δευτέρας άνοιξε λογαριασμό με την μπλε φανέλα έπειτα από 9 μήνες θητείας στο λονδρέζικο κλαμπ. 

Το γκολ που πέτυχε απέναντι στην Φούλαμ στην εκτός έδρας επικράτηση (2-0) ήταν τέτοιο που μπορεί να του κάνει τεράστιο καλό και το γεγονός πως έρχεται άμεσα το επόμενο ματς, σήμερα κόντρα στην Μπέρνλι, του κάνει πολύ μεγάλο καλό. 

Ο Μούντρικ είχε ανάγκη να βρει δίχτυα, είδε τους συμπαίκτες του να του φωνάζουν πόσο πολύ το άξιζε, πήρε αυτοπεποίθηση απ' όλο αυτό, αλλά έχει πλέον και τις πιο σημαντικό μήνυμα στη «φαρέτρα» του, με αυτό που έγραψε στις επικαλαμίδες του. 

«Το "δεν μπορώ", γίνεται "μπορώ"». Και με αυτό οδηγό θέλει πλέον να δείξει πως έγινε η αρχή για κάτι πολύ καλύτερο, παλεύοντας με τις κακές του μέρες για να φέρει μόνος τις πολύ καλύτερες μπροστά του, στην θητεία του στο «Στάμφορντ Μπριτζ». 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης