Τη μέρα που έμεινε εκτός πλάνων της Αγγλίας, ο Γουόρντ – Πρόους συνέχισε να φτιάχνει γκολ... (vid)

Ο Τζέιμς Γουόρντ – Πρόους είδε ότι το όνομά του έλειπε από τις κλήσεις του Σάουθγκεϊτ για τα προσεχή ματς της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, ωστόσο, το ίδιο βράδυ έφτασε στις 6 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις για φέτος και έγινε ο μοναδικός που έχει τέτοιο αριθμό, σε σχέση με όλους τους υπόλοιπους συναδέλφους του στην Πρέμιερ Λιγκ.  



Τη μέρα που έμεινε εκτός πλάνων της Αγγλίας, ο Γουόρντ – Πρόους συνέχισε να φτιάχνει γκολ... (vid)

Έχει κάνει καταπληκτικό ξεκίνημα στη σεζόν, μετά την απόφαση που πήρε να παύσει ν' αποτελεί κομμάτι της Σαουθάμπτον και να συνεχίσει την καριέρα του στην Γουέστ Χαμ.

Φαίνεται ότι ήταν μια από τις επιλογές τις οποίες θα μνημονεύει με χαρά στο μέλλον, αφού όλα δείχνουν να του πηγαίνουν πρίμα και καταφέρνει να συνεισφέρει σε όσα προσπαθεί να πετύχει η νυν ομάδα του.

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ δεν τον συμπεριέλαβε στα πλάνα του για το προσεχές φιλικό ματς της Αγγλίας με την Αυστραλία και το επίσημο παιχνίδι με τους Ιταλούς στα προκριματικά του Euro 2024, όμως, ο Γουόρντ – Πρόους είχε δουλειά να κάνει το ίδιο βράδυ. Και ετοίμασε το γκολ του Αγκέρ για το 2-1 των «σφυριών» στην έδρα της Φράιμπουργκ.

Κάπως έτσι, έχει φτάσει τις 6 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, τις περισσότερες από κάθε άλλον ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται σε ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ αυτή τη στιγμή!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης