Γκράβενμπερχ: Τρία ματς βασικός, συμμετοχή σε γκολ σε καθένα απ' αυτά! (vid)

Ο Ράιαν Γκράβενμπερχ δεν σταματάει να χαμογελά από τη μέρα που υπέγραψε στη Λίβερπουλ, δείχνει σταδιακά στον Κλοπ πως καλό θα ήταν να τον σκέφτεται περισσότερο και για τα ματς πρωταθλήματος, με τον Ολλανδό χαφ να έχει συμμετοχή σε γκολ και στις τρεις εμφανίσεις του στο αρχικό σχήμα των «κόκκινων»!  



Γκράβενμπερχ: Τρία ματς βασικός, συμμετοχή σε γκολ σε καθένα απ' αυτά! (vid)

Το βράδυ της Πέμπτης μπορεί να πέτυχε το «πιο εύκολο γκολ της καριέρας μου», όπως το χαρακτήρισε αμέσως μετά το 2-0 επί της Ουνιόν Σεν – Ζιλουάζ για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, ωστόσο, συνέβαλε ξανά τα μέγιστα, από τη στιγμή που το όνομά του βρέθηκε στην αρχική 11άδα της Λίβερπουλ.

Σε επίπεδο πρωταθλήματος δεν έχει καταφέρει να ξεκινήσει σε κάποιο παιχνίδι, έχει περάσει μονάχα με αλλαγή σε αναμετρήσεις, ωστόσο, όταν είναι βασικός, φροντίζει να το ανταποδίδει.

Το έκανε και στο ματς του Λιγκ Καπ με την Λέστερ όταν ετοίμασε το πρώτο γκολ της ανατροπής για τον Χάκπο, ενώ και στην πρεμιέρα του Γιουρόπα Λιγκ ήταν εκείνος που έφτιαξε το γκολ του Ντίας για το come-back εκτός έδρας απέναντι στην Λίντσερ.

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης