Από... αέρος για το 2x2 η Γουέστ Χαμ!

Με δυο κεφαλιές από τους Πακετά και Αγκέρ, η Γουέστ Χαμ πέρασε και από το Φράιμπουργκ επικρατώντας της γερμανικής ομάδας με το 2-1, συνεχίζοντας με το απόλυτο στη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ!  



Από... αέρος για το 2x2 η Γουέστ Χαμ!

Η Γουέστ Χαμ ενδεχομένως να μην περίμενε τόσο άνετο πρώτο ημίχρονο στο Φράιμπουργκ, με τους Γερμανούς σχεδόν να μην... μπαίνουν στο παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου 45λέπτου. Τα «σφυριά» με τον Ντίνο Μαυροπάνο στην άμυνα, κατάφεραν μόλις στο 8ο λεπτό ν' ανοίξουν το σκορ χάρη σε κεφαλιά του Πακετά από σέντρα του Τζάροντ Μπόουεν που νωρίτερα μέσα στη μέρα ενημερώθηκε ότι βρίσκεται και πάλι στην αποστολή της εθνικής ομάδας της Αγγλίας.

Οι Λονδρέζοι του Ντέιβιντ Μόγιες δεν αντιμετώπισαν προβλήματα, αλλά είδαν την Φράιμπουργκ να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα με την έναρξη του δευτέρου μέρους! Σε τριπλή ευκαιρία που κατάφεραν να δημιουργήσουν οι γηπεδούχοι, ο Σάλαϊ κατάφερε στην τελευταία εξ αυτών να σουτάρει δυνατά για να νικήσει τον Φαμπιάνσκι και να γράψει το 1-1 στο 49ο λεπτό.

Οι περσινοί κάτοχοι του Conference League θα έβρισκαν νέα απάντηση από εκτέλεση κόρνερ φυσικά του Γουόρντ – Πρόους και κεφαλιά του Αγκέρ για το νέο προβάδισμα και το 2-1 στο 66'. Το γκολ αυτό φάνηκε να προκαλεί πλήγμα και στην αυτοπεποίθηση της γερμανικής ομάδας που ήθελε να επενδύσει στην ισοφάριση που είχε καταφέρει, αλλά τελικά τα «σφυριά» πήραν όλους τους βαθμούς από το ματς.

Κώστας Ζάλιαρης