Με Κέλεχερ και Άντριαν εκτός, ποιος θα παίξει βασικός για τη Λίβερπουλ στο Europa League;

Πρόβλημα με τους τερματοφύλακες φαίνεται πως έχει προκύψει τη δεδομένη χρονική στιγμή στη Λίβερπουλ, με τον Κέλεχερ να μην είναι διαθέσιμος, τον Άντριαν να μην έχει δηλωθεί και τον Γιούργκεν Κλοπ να θέλει να ξεκουράσει τον Άλισον. Ποιος είναι λοιπόν ο επόμενος;



Με Κέλεχερ και Άντριαν εκτός, ποιος θα παίξει βασικός για τη Λίβερπουλ στο Europa League;

Προ των πυλών βρίσκεται πλέον η 2η αγωνιστική του Europa League, με τη Λίβερπουλ να υποδέχεται την Ουνιόν Σεν Ζιλουά στο «Άνφιλντ», στην πρώτη φορά για φέτος που θα δώσει ευρωπαϊκό ματς στο «Άνφιλντ».

Οι «κόκκινοι» αναμένεται να προβούν σε σημαντικό rotation, ο Γιούργκεν Κλοπ θέλει να διαφοροποιήσει πρόσωπα, με φόντο την 8η αγωνιστική της Premier League, αλλά η αλήθεια είναι πως τη δεδομένη χρονική στιγμή αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα ως προς την επιλογή του γκολκίπερ.

Και αυτό διότι ο Κουίβιν Κέλεχερ είναι τραυματίας, ο Άντριαν δεν έχει συμπεριληφθεί στην ευρωπαϊκή λίστα και ο Άλισον Μπέκερ ιδανικά, θα μπορούσε να μείνει στον πάγκο.

Ποιος είναι λοιπόν ο επόμενος; Ο 20άχρονος Μαρσέλο Πιταλούγκα, ο οποίος ετοιμάζεται για το επικείμενο ντεμπούτο του με τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας! Θα του δώσει μία… ευκαιρία ζωής ο Γιούργκεν Κλοπ;

Δημήτρης Μανάκος