Με Μπόουεν και Γουότκινς η αποστολή της Αγγλίας για Αυστραλία και Ιταλία

Οι δύο επιθετικοί των Γουέστ Χαμ και Άστον Βίλα συμπεριλαμβάνονται στα σχέδια του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ για τα δύο προσεχή ματς της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, με τον Γουόρντ – Πρόους όμως να μένει εκτός αποστολής.  



Με Μπόουεν και Γουότκινς η αποστολή της Αγγλίας για Αυστραλία και Ιταλία

Ο Μπόουεν έχει καταφέρει να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα 5 φορές στις πρώτες 7 αγωνιστικές της φετινής Πρέμιερ Λιγκ και αυτό τον επανέφερε στις σκέψεις του ομοσπονδιακού προπονητή των «τριών λιονταριών».

Όσον αφορά στον Γουότκινς, αυτός έχει ήδη πετύχει δυο χατ-τρικ στην εντυπωσιακά δουλεμένη Άστον Βίλα του Ουνάι Έμερι και για τον λόγο αυτό θα βρίσκεται στις επιλογές για την επίθεση.

Αντιθέτως, μένει εκτός ο Γουόρντ – Πρόους που παρά το γεγονός πως έχει κάνει τρομερό ξεκίνημα στη θητεία του στα «σφυριά», δεν κατάφερε να πάρει μια θέση ανάμεσα στους υπόλοιπους διεθνείς χαφ.

Η Αγγλία θα δώσει δυο εντός έδρας παιχνίδια σε αυτή τη φουρνιά των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, με το ματς απέναντι στην Αυστραλία στις 13/10 να είναι φιλικού χαρακτήρα και το επίσημο να έρχεται στις 13/10 απέναντι στην Ιταλία για τα προκριματικά του Euro 2024.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης