Τα γκολ του Σαρ σε κάνουν να πετάγεσαι από τη θέση σου! (vid)

Έκανε το κλέψιμο, έκανε την κίνηση και όταν έπρεπε έκανε την «εκτέλεση». Ο Φαμπιάν Σαρ υπέγραψε την μεγάλη νίκη (4-1) της Νιούκαστλ επί της Παρί και έχει αποδείξει πως όταν βρει το timing και την σιγουριά στο πόδι του, τότε θα προσφέρει και θέαμα στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα!  



Τα γκολ του Σαρ σε κάνουν να πετάγεσαι από τη θέση σου! (vid)

Ο Ελβετός φουλ μπακ έβαλε το καταπληκτικό κερασάκι στην κορυφή της θριαμβευτικής τούρτας της επικράτησης (4-1) της ομάδας του Χάου κόντρα σ' εκείνη του Λουίς Ενρίκε στην μεγάλη επιστροφή του Τσάμπιονς Λιγκ στο St. James' Park μετά από 20 χρόνια!

Έχοντας κάνει κίνηση κεντρικά για να σταματήσε πιθανή αντεπίθεση των Παριζιάνων, έκλεψε την μπάλα, έπαιξε γρήγορα το 1-2 και με δυνατό δεξί σουτ ρίχνοντας το κορμί του προς τα πίσω, έκανε τον Ντοναρούμα να μαζέψει ξανά την μπάλα από τα δίχτυα του.

Αντίστοιχης ομορφιάς και δύναμης, γκολ, είχε πετύχει και σε ματς πρωταθλήματος απέναντι στην Νότιγχαμ Φόρεστ την περασμένη σεζόν, ενώ, έχει σκοράρει με την ασπρόμαυρη φανέλα και με απευθείας εκτέλεση φάουλ σε εκτός έδρας ματς απέναντι στην Τότεναμ!

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης