Η Γουλβς «απαντά» στον Κλοπ με το δικό της ακυρωθέν γκολ λόγω... κάμερας! (vid)

Με το προ ολίγων μηνών ακυρωθέν γκολ του Τότι στο «Άνφιλντ» απάντησε η Γουλβς στον Γιούργκεν Κλοπ, όταν τον άκουσε να λέει πως δεν θυμάται άλλη αντίστοιχη περίπτωση διαιτητικής αδικίας, έπειτα και από το γκολ του Λουίς Ντίας που δεν μέτρησε στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Τότεναμ!  



Η Γουλβς «απαντά» στον Κλοπ με το δικό της ακυρωθέν γκολ λόγω... κάμερας! (vid)

Οι «λύκοι» μέσω social media θέλησαν να κάνουν χιούμορ, αλλά και να εκφράσουν και τη δική τους πικρία που κρατάει από τον περασμένο Ιανουάριο και τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας για την σεζόν 2022-2023.

Τότε, η Γουλβς θα μπορούσε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης στο «Άνφιλντ» να έχει πάρει νέο προβάδισμα με την πανέξυπνη τακουνιά του Τότι, ωστόσο, ο VAR ήλεγξε την φάση και ασπάστηκε την απόφαση του επόπτη, δίχως να μπορεί να πάρει σαφή θέση για κάποιον εκτεθειμένο ποδοσφαιριστή.

Αυτό, διότι ο Νούνιες που είχε εκτελέσει το κόρνερ, δεν φαινόταν από καμία κάμερα όταν ξαναπήρε την μπάλα, με αποτέλεσμα, όταν κυκλοφόρησαν τα βίντεο από την εξέδρα, να είναι πλέον πολύ αργά για να διορθωθεί οτιδήποτε. Κάπως έτσι, εκείνη η κόντρα οδηγήθηκε σε επαναληπτικό, με την Γουλβς να μένει με το παράπονο για τις κάμερες που είχαν τοποθετηθεί και οι οποίες δεν μπορούσαν να πιάσουν την κρίσιμη στιγμή!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης