Η Μπέρνλι τα κατάφερε: Πρώτη νίκη μετά την επιστροφή της στην Premier League!

Σπουδαία νίκη πανηγύρισε η Μπέρνλι επί της Λούτον εκτός έδρας, στο εξ' αναβολής ματς της 2ης αγωνιστικής της Premier League, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 2-1, σε ένα σκορ που διαμορφώθηκε στα τελευταία λεπτά. Πρώτο τρίποντο μετά την επιστροφή της, «χρυσό» γκολ ο Λάρσεν, δευτερόλεπτα μετά την ισοφάριση των γηπεδούχων!



Η Μπέρνλι τα κατάφερε: Πρώτη νίκη μετά την επιστροφή της στην Premier League!

Το χρειαζόταν, το έψαχνε και εν τέλει τα κατάφερε η Μπέρνλι του Βινσέντ Κομπανί, η οποία πανηγύρισε πολύ σημαντική νίκη εκτός έδρας επί της Λούτον, κερδίζοντας για πρώτη φορά σε επίπεδο Premier League, μετά την επιστροφή της στην κορυφαία κατηγορία του «Νησιού».

Ο Φόστερ άνοιξε το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, αλλά η Λούτον, που αισίως είχε επικρατήσει της Έβερτον και είχε πανηγυρίσει τρίποντο για πρώτη φορά ιστορικά στην Premier League, έδειξε αποφασισμένη να μην εγκαταλείψει τις προσπάθειές της.

Ισοφάρισε στο 84’ και ενώ για μερικά δευτερόλεπτα πιστέψαμε πως η ισοπαλία θα είναι γεγονός, η Μπέρνλι δεν άφησε κανένα περιθώριο για να μην τα… καταφέρει.

Ο Λάρσεν σκόραρε δευτερόλεπτα μετά και η ομάδα του Βινσέντ Κομπανί κερδίζει για πρώτη φορά φέτος, ανεβαίνοντας στην 18η θέση και «πιάνοντας» στον βαθμολογικό πίνακα τις Λούτον και Έβερτον.

Δημήτρης Μανάκος