Θα έρθουν και στην Ελλάδα: Πρώτοι σε συλλήψεις οι φίλοι της Γουέστ Χαμ, νέο αρνητικό… ρεκόρ πέρυσι!

Ποια ομάδα έχει τους πιο «άτακτους» οπαδούς στην Αγγλία; Γουέστ Χαμ με νέο… ρεκόρ, αναφορικά με τις περσινές της συλλήψεις. Ακολουθεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, «ψηλά» Άρσεναλ και Τότεναμ, απέχει πολύ… ευτυχώς η Λίβερπουλ! Ας το έχουμε στο μυαλό μας. Τα «σφυριά» θα έρθουν άλλωστε στην Ελλάδα, εντός του 2023, για να αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό!



 Θα έρθουν και στην Ελλάδα: Πρώτοι σε συλλήψεις οι φίλοι της Γουέστ Χαμ, νέο αρνητικό… ρεκόρ πέρυσι!

Μπορεί τη δεδομένη χρονική στιγμή να μην μας επηρεάζει, όμως μία ματιά στους πιο ανεξέλεγκτους οπαδούς της περσινής χρονιάς στην Αγγλία, αναλογικά με τον αριθμό των συλλήψεων, ενδέχεται να λειτουργήσει θετικά μετέπειτα για τη χώρα μας.

Και αυτό διότι, ήρθε στη δημοσιότητα ο αριθμός των συλλήψεων που έλαβαν χώρα εντός του 2022-23, σε επίπεδο Premier League, αλλά και γενικώς στο «Νησί», και η Γουέστ Χαμ βρέθηκε στην κορυφή της σχετικής λίστας, με 89 διαφορετικούς ανθρώπους που λόγω επεισοδίων μεταφέρθηκαν στην αστυνομία!

Από εκεί και πέρα, στη 2η θέση βρίσκονται οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με πέντε λιγότερες, ενώ την πρώτη… εξάδα συμπληρώνουν οπαδοί της Μάντσεστερ Σίτι, της Άρσεναλ και της Τότεναμ, δίχως όμως να πράττουν κάτι κατά του νόμου, με την ίδια συχνότητα.

Δεν συμπεριλαμβάνονται στην πρώτη δεκάδα οι φίλοι της Τσέλσι, όντες στην 12η θέση, ενώ η μοναδική ομάδα του Big 6 που απέχει τόσο πολύ από τέτοιου είδους σκηνικά, είναι η Λίβερπουλ. Συναντάται 24η, με ομάδες όπως η Πλίμουθ και η Μπόλτον να την ξεπερνούν στη σχετική λίστα.

Ας το έχουμε στο μυαλό μας. Διότι μερίδα φίλων της Γουέστ Χαμ θα αφιχθή στην Ελλάδα εντός του 2023, για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, με το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων να διεξάγεται στην Αγγλία, στις 9 Νοεμβρίου!

Δημήτρης Μανάκος