ΑΠΙΘΑΝΟ: Υπάρχει τρόπος μέχρι και να… επαναληφθεί το Τότεναμ - Λίβερπουλ!

Ναι, ακούγεται… ακραίο, αλλά υπάρχει σενάριο επανάληψης μίας αναμέτρησης της Premier League. Και όσο η υπόθεση της Τότεναμ με τη Λίβερπουλ και τη μεταξύ τους συνάντηση παραμένει ανοιχτή, κάθε σενάριο είναι πιθανό!



ΑΠΙΘΑΝΟ: Υπάρχει τρόπος μέχρι και να… επαναληφθεί το Τότεναμ - Λίβερπουλ!

Και όμως, αυτό που διαβάζετε μπορεί να γίνει πραγματικότητα, όσο απίθανο και αν ακούγεται! Και μάλιστα, είναι νόμιμο, με την Premier League να αφήνει ανοιχτό το εν λόγω ενδεχόμενο.

Σε τι αναφερόμαστε; Στην αναμέτρηση φυσικά της Τότεναμ με τη Λίβερπουλ, με τους «κόκκινους» να έχουν ζητήσει δημόσια να ακουστεί η συζήτηση του VAR με τον Σιμόν Χούπερ και από αυτή θα εξαρτηθούν και οι επόμενες κινήσεις τους.

Το σενάριο που ουδείς αναμένει είναι η επανάληψη του ματς, αλλά αν προσέξουμε καλύτερα την επίσημη τοποθέτηση της Λίβερπουλ, αναφέρει ότι «θα διερευνήσουν το φάσμα των διαθέσιμων επιλογών, δεδομένης της σαφής ανάγκης για επίλυση του ζητήματος».

Φυσικά, οι «Reds» δεν έχουν ζητήσει να επαναληφθεί το παιχνίδι, αλλά κανείς δεν μπορεί να το αποκλείσει. Ήδη φημολογείται πως έχουν ζητήσει νομική συμβουλή και εάν καταλήξουν να πιέζουν για την επανάληψη του αγώνα μετά το ηχητικό απόσπασμα που αναμένουν, υπάρχει τρόπος να συμβεί αυτό.

Ο Στέφεν Τέιλορ, συνεπικεφαλής του Αθλητικού Δικαίου στην JMW Solicitors, αισίως δήλωσε:

«Ο Κανόνας L18 ορίζει ότι το διοικητικό συμβούλιο της Premier League έχει την δυνατότητα να αποφασίσει την επανάληψη ενός αγώνα πρωταθλήματος, υπό την προϋπόθεση ότι έχει γίνει σχετική σύσταση από μια επιτροπή. σύμφωνα με τον κανόνα W51.»

Οψόμεθα λοιπόν. Τίποτα δεν αποκλείεται. Τουλάχιστον προς το παρόν!

Δημήτρης Μανάκος