Στο Tottenham Hotspur Stadium αρχίζει να γίνεται συνήθεια το ... εκρηκτικό φινάλε (vid)

Στα μέσα του Σεπτέμβρη ήταν η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ που είδε τα δίχτυα της να κουνιούνται στις καθυστερήσεις. Τώρα ήταν η Λίβερπουλ. Αυτό, πάντως, που κάνει η Τότεναμ, είναι να δείχνει στον κόσμο της πως δεν πρέπει ν' αποχωρεί νωρίτερα από το γήπεδο και πως πρέπει να... έχουν γερή καρδιά!  



Στο Tottenham Hotspur Stadium αρχίζει να γίνεται συνήθεια το ... εκρηκτικό φινάλε (vid)

Αυτός ο χαμός, αυτό το παραλήρημα των οπαδών στις εξέδρες, αυτή η ατμόσφαιρα, αυτή η αύρα που αποπνέει η Τότεναμ την φετινή αγωνιστική περίοδο, είναι κάτι που πραγματικά έλειπε από τον σύλλογο τα προηγούμενα χρόνια.

Και μπορεί η νίκη επί της Λίβερπουλ να ήταν επεισοδιακή και με τρομερά και δίκαια παράπονα από πλευράς «κόκκινων» για τη διαιτησία, αλλά φυσικά αυτό δεν ενδιαφέρει τον κόσμο των «σπιρουνιών».

Μέσα σε ελάχιστες μέρες, ξανά στις καθυστερήσεις, η εξέδρα... έμεινε να τραντάζεται από τους πανηγυρισμούς στο φινάλε. Στο 90' + 10' κόντρα στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, στο 90' + 6' απέναντι στην Λίβερπουλ. Και μόλις μπήκε ο Οκτώβρης. Και η Τότεναμ λέει με τον τρόπο της πως... τίποτα δεν τελειώνει μέχρι ν' ακουστεί το σφύριγμα της λήξης.

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης