Ο Κέιν έφυγε και βλέπει την Τότεναμ πιο καλή και... πιο ψηλά

Ο Άγγελος Ποστέκογλου έχει αναζωογονήσει την Τότεναμ στην μετά - Κέιν εποχή και ο Άγγλος θρύλος των «σπιρουνιών» θαυμάζει την βελτίωση της πρώην ομάδας του από μακριά, έχοντας βρεθεί προς στιγμήν και σε... χαμηλότερη θέση από τους Λονδρέζους! 



Ο Κέιν έφυγε και βλέπει την Τότεναμ πιο καλή και... πιο ψηλά

Ο πρώτος σκόρερ στα χρονικά των «σπιρουνιών» και θρύλος του αγγλικού ποδοσφαίρου, αποφάσισε να μετακινηθεί στο Μόναχο το φετινό καλοκαίρι, προκειμένου να καταφέρει να διεκδικήσει τους τίτλους που στερήθηκε όλα αυτά τα χρόνια της παρουσίας του στην ομάδα της πρωτεύουσας. 

Μπορεί το ξεκίνημα της περιπέτειάς του στην Γερμανία να είναι αρκετά θετικό για τον ίδιο σε επίπεδο συμβολής και σκοραρίσματος, ωστόσο, η Μπάγερν έχει βρεθεί στην 3η θέση της βαθμολογίας μετά από 6 αγωνιστικές, στο -2 από την κορυφή και την Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο. 

Αντίθετα, η Τότεναμ μετά και το επεισοδιακό 2-1 επί της Λίβερπουλ σε ένα ματς που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων και ένα πολύ μεγάλο... τρίτο ημίχρονο λόγω της διαιτησίας, είναι στο 2ο «σκαλί» της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ, στην ισοβαθμία - με υπεροχή - έναντι της Άρσεναλ και στο -1 από την Μάντσεστερ Σίτι! 

Ο Χάρι σίγουρα θα είναι υπερήφανος για τις προσπάθειες των πρώην συμπαικτών του, αν και μπορεί να σκέφτεται ότι ίσως να ήθελε να βιώσει αυτή την πιο ευχάριστη και γεμάτη ελπίδες, νέα εποχή με τον Ποστέκογλου στον πάγκο... 

Κώστας Ζάλιαρης