Άντεξε με «10» η… εφτάψυχη Νότιγχαμ και πήρε βαθμό από την Μπρέντφορντ! (vids)

Βαθμούς που μοιάζει με… τρίποντο μπήκε στο σακούλι της ομάδας του Στιβ Κούπερ, με τη Νότιγχαμ Φόρεστ να αντέχει απέναντι στην Μπρέντφορντ, ακόμη και με παίκτη λιγότερο και να διατηρεί μέχρι τέλους το 1-1.



Άντεξε με «10» η… εφτάψυχη Νότιγχαμ και πήρε βαθμό από την Μπρέντφορντ! (vids)

Στο μοναδικό ματς που όρισε η Premier League την Κυριακή (01/10), η Νότιγχαμ Φόρεστ διατήρησε το αήττητο στην έδρα της, σε επίπεδο πρωταθλήματος, και έμεινε στο 1-1 με την Μπρέντφορντ στο «Σίτι Γκράουντ», παρά το γεγονός πως αγωνιζόταν για σχεδόν μισή ώρα, με παίκτη λιγότερο.

Πώς όμως φτάσαμε σε αυτό το σημείο; Η αλήθεια είναι πως το ματς δεν είχε ιδιαίτερα καλό ρυθμό, με τον Αβονίγι να ανοίγει το σκορ στο 9ο λεπτό, αλλά το γκολ του να ακυρώνεται λόγω οφσάιντ.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας, ο Νιακατέ αντίκρισε την πρώτη κίτρινη κάρτα για τη Νότιγχαμ στο ματς και στο 57ο λεπτό, ο ίδιος παίκτης, αποβλήθηκε για μαρκάρισμα από πίσω στον Γουϊσά.

Η εξέλιξη ήταν η χειρότερη δυνατή για τη Φόρεστ, καθώς η Μπρέντφορντ είδε τον Νόργκααρντ να σκοράρει με εκτέλεση φάουλ στην φάση που ακολούθησε και όλα έδειχναν πως οι «μέλισσες», με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο, θα κατάφερναν να πάρουν το τρίποντο.

Και πάλι όμως, οι γηπεδούχοι φρόντισαν να αποδείξουν πως το «σπίτι» τους είναι η δύναμή τους. Ισοφάρισαν με τον Ντομίνγκες στο 65’, περιόρισαν τους κινδύνους μπροστά από την εστία του Ματ Τέρνερ και κατάφεραν να αποσπάσουν τον βαθμό της ισοπαλίας, ανεβαίνοντας στους οκτώ βαθμούς.

Έναν λιγότερο βαθμό από την 10η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει τη δεδομένη χρονική στιγμή η Νότιγχαμ Φόρεστ, ενώ η Μπρέντφορντ, με το τελικό 1-1, έμεινε στους επτά πόντους μετά από επτά αγωνιστικές και 10-10 το παθητικό τερμάτων της!

Δημήτρης Μανάκος