Δωρεάν «μάθημα» - τρολάρισμα της Γουλβς στον Πεπ για τον Χι - Τσαν! (vid)

Εκείνος «απάντησε» με τον καλύτερο τρόπο. Με γκολ νίκης για την Γουλβς, υποχρεώνοντας την Μάντσεστερ Σίτι στην πρώτη της ήττα για το φετινό πρωτάθλημα. Μόνο που «λύκοι» δεν το άφησαν εκεί και ήθελαν να κάνουν ένα... εξτρά μάθημα στον Πεπ Γκουαρδιόλα για το «παιδί από την Κορέα». 



Δωρεάν «μάθημα» - τρολάρισμα της Γουλβς στον Πεπ για τον Χι - Τσαν! (vid)

Οι «πολίτες» επισκέφθηκαν το «Μολινό» το απόγευμα του Σαββάτου για την 7η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ κι εκεί υπέστησαν την πρώτη τους ήττα για την φετινή αγωνιστική περίοδο σε επίπεδο πρωταθλήματος. 

Παρά την προσωρινή ισοφάριση, σχετικά γρήγορα στο δεύτερο ημίχρονο, οι αδυναμίες της άμυνας της Σίτι εκτέθηκαν όταν ο Χι - Τσαν κατάφερε να σκοράρει σε κενή εστία για το τελικό 2-1. 

Ο Πεπ λίγο μετά το παιχνίδι δεν μπορούσε να θυμηθεί το όνομα του σκόρερ της Γουλβς - είχε προηγηθεί με αυτογκόλ του Ντίας - και κάπως έτσι του βγήκε να τον αναφέρει ως «το παιδί από την Κορέα». 

Επειδή στα social media και ειδικά στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο το χιούμορ εκλαμβάνεται αποκλειστικά ως τέτοιο και είναι υγιές (σ.τ. εξαιρουμένης της περίπτωσης της Νάπολι και του Οσιμέν), η Γουλβς φρόντισε να κάνει τον Καταλανό προπονητή να μάθει τ' όνομα του Χι - Τσαν. Τόσο με το γκολ του, όσο και με την περιγραφή και την ένταση στο όνομα του σκόρερ... 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης